Interdicţie

Vineri, 30 Martie 2018 | Industrie

Autoritățile germane se tem că motoarele diesel vor fi interzise: “Trebuie să facem totul ca să împiedicăm acest lucru!”

Germania trebuie să facă tot ce poate ca să împiedice interzicerea motoarelor diesel, după cum a declarat noul ministru de Finanțe. Olaf Scholz a spus totodată că autoritățile locale trebuie să sporească investițiile în infrastructura pentru mașinile electrice.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Siguranta

Reguli mai dure în Hexagon: francezii interzic folosirea telefoanelor mobile în mașini, chiar și când acestea sunt trase pe dreapta

Folosirea telefoanelor mobile în maşini, chiar şi când acestea sunt oprite sau staţionate în altă zonă cu excepţia parcărilor, poate duce la suspendarea permisului de conducere în Franţa, potrivit presei din Hexagon, citată de agențiile internaționale.
Miercuri, 06 Iunie 2012 | Feature

FEATURE: Revolta femeii la volan - exemplul Arabia Saudită

Există o ţară pe această planetă unde femeile nu au voie să conducă, să voteze şi să folosească mijloacele de transport în comun. În Arabia Saudită, lucrurile încep însă să se schimbe odată cu un val masiv de proteste de stradă.
Miercuri, 08 Februarie 2012 | Feature

FEATURE: Când va fi interzis fumatul în maşină?

Când eşti la volan e bine să te concentrezi şi să fii atent la trafic. De aceea, acţiunile ce îi perturbă atenţia celui de la volan sunt scoase în afara legii. După telefonul mobil, urmează fumatul.

Tag-uri similare

Australia, Uniunea Europeana, Statele Unite ale Americii, legislatie, lege, interdicţie, fumat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru