Jaguar E-Pace

Joi, 29 Octombrie 2020 | Modele noi

Jaguar a prezentat E-Pace facelift: mici modificări la nivel estetic, un nou ecran central curbat cu diagonala de 11.4 inch și variantă plug-in hybrid

Jaguar a pregătit o serie de noutăți pentru E-Pace. SUV-ul producătorului britanic dispune de mici îmbunătățiri exterioare, de noutăți la nivelul interiorului și de o gamă de motorizări cu versiuni mild-hybrid. Varianta de top are un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 309 cai putere și autonomie electrică de până la 55 de kilometri.
Luni, 11 Iunie 2018 | Industrie

Jaguar aduce noutăți pentru SUV-ul E-Pace: suspensie adaptivă, tehnologii bazate pe inteligență artificială și un nou motor pe benzină de 200 CP

Jaguar a anunțat că SUV-ul E-Pace a primit câteva noutăți, printre care suspensia adaptivă, o tehnologie bazată pe inteligență artificială și un nou motor pe benzină ce dezvoltă 200 de cai putere.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Intern

Prețuri pentru piața din România: noul SUV Jaguar E-Pace pleacă de la 30.900 de euro

Jaguar a publicat lista de prețuri pentru noul E-Pace. Pe piața din România, noul SUV britanic pleacă de la 30.940 de euro pentru versiunea echipată cu motorul diesel de 150 de cai și cutie manuală cu 6 trepte.
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Siguranta

Teste de siguranță: 8 modele au primit 5 stele din partea Euro NCAP. Printre ele se numără BMW X3, Jaguar E-Pace, Mercedes-Benz Clasa X și Porsche Cayenne

Organizația Euro NCAP a testat 9 modele. 8 dintre acestea au primit cinci stele, iar unul a fost "răsplătit" doar cu trei stele.
Sambata, 15 Iulie 2017 | O lume nebuna

Jaguar E-Pace are deja un record mondial la activ: s-a rostogolit în aer pe o distanță de 15 metri

Pentru a marca debutul mondial al noului E-Pace, Jaguar a pus la cale o cascadorie demnă de Cartea Recordurilor, pe care al doilea SUV al englezilor a reușit să o ducă la capăt.
Vineri, 14 Iulie 2017 | Modele noi

Jaguar nu pierde timpul: al doilea SUV al englezilor se numește E-Pace și se duelează cu BMW X1 și Mercedes GLA

Jaguar a dezvăluit oficial noul E-Pace, al doilea SUV din gamă, poziționat sub F-Pace. Modelul se va bate cu BMW X1, Audi Q3 și Mercedes GLA.
Miercuri, 05 Iulie 2017 | Modele noi

Primele imagini camuflate cu noul Jaguar E-Pace: SUV-ul de performanță a fost testat în deșert și la Cercul Polar

Jaguar a publicat câteva imagini și un clip video de la ultimele teste efectuate cu noul SUV de performanță E-Pace, care va fi dezvăluit în 13 iulie.
Miercuri, 21 Iunie 2017 | Modele noi

Jaguar vine tare pe turnantă cu E-Pace: SUV-ul debutează în 13 iulie

Jaguar lansează în 13 iunie noul E-Pace. SUV-ul britanicilor va impresiona prin design, dinamică, dar și prin spiritul practic. Motorizările din gama Ingenium și tracțiunea integrală vor face parte din oferta britanicilor.
Vineri, 09 Septembrie 2016 | Modele noi

Jaguar E-Pace a fost confirmat oficial: SUV-ul electric se va bate cu viitorul Audi Q6 e-tron

Jaguar a anunțat că s-a înscris oficial în cursa pentru un SUV complet electric. Acesta se va numi Jaguar E-Pace și va folosi tehnologie împrumutată din Formula E.
Duminica, 27 Martie 2016 | Masini electrice si hibride

Jaguar vrea să ne bage în priză: englezii au anunțat că lansează un model electric în maxim doi ani

Jaguar a anunțat oficial că are planuri pentru introducerea unui model electric. Acesta ar urma să debuteze oficial în anul 2018.

Tag-uri similare

Jaguar, Jaguar I-Pace, Jaguar F-Pace, Ian Callum, Jaguar E-Pace, Jaguar electric, Jafuar F-Type, Jaguar I-Type
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru