Jaguar XKR-S

Marti, 09 Aprilie 2013 | Modele noi

Jaguar XKR-S GT - 550 de cai putere în doar 50 de exemplare

Ediţia specială XKR-GT, prezentată luna trecută la New York, va fi vândută într-un număr limitat de exemplare. Planurile iniţiale presupuneau o producţie de numai 30 de exemplare, însă limita a fost extinsă la 50 de unităţi.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Modele noi

Jaguar XKR-S GT, cea mai feroce felină a britanicilor, a debutat la New York

Englezii de la Jaguar au dezvoltat o versiune aniversară a lui XKR-S, numită XKR-S GT, care sărbătoreşte 25 de ani de existenţă ai diviziei de performanţă a mărcii din Coventry.
Miercuri, 14 Noiembrie 2012 | Modele noi

Land Rover lucrează la un Range Rover Sport de performanţă

Land Rover ar putea lansa în următorii ani un Range Rover Sport de performanţă, capabil să se bată cu versiuni echivalente din curtea Porsche, Mercedes AMG sau BMW M.
Vineri, 04 Mai 2012 | Modele noi

Jaguar F-Type va avea un motor V8 de 5.0 litri supraalimentat

Oficialii Jaguar au confirmat introducerea motorului V8 de 5.0 litri şi pe viitorul F-Type. Unitatea ar urma să asigure propulsia versiunii de top.
Marti, 03 Ianuarie 2012 | General

Record de frânare de la 300 la 0 km/h cu Porsche 911 GT3 RS 4.0

O publicaţie germană a stabilit un nou record de frânare de la 300 la 0 km/h. "Vinovat" de această performanţă este Porsche 911 GT3 RS 4.0, care a avut nevoie de numai 6.5 secunde pentru a opri de la 300 km/h.
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Jaguar XKR-S Cabrio - cea mai puternică decapotabilă din istoria britanicilor

Jaguar a dezvăluit astăzi primele imagini şi informaţii ale noului XKR-S Cabrio, cea mai puternică versiune a decapotabilei britanice, înzestrată cu 550 de cai putere.
Vineri, 11 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Jaguar aduce la Los Angeles noul XKR-S Convertible

Principala noutate a celor de la Jaguar la Los Angeles va fi versiunea cabriolet a lui XKR-S. 550 de cai putere pe un cabrio.
Luni, 25 Iulie 2011 | Video

VIDEO: Jay Leno testează cel mai rapid Jaguar, XKR-S, pe Nurburgring

Jay Leno se urcă la volanul celui mai puternic Jagaur din istorie: XKR-S. Proba de forţă se desfăşoară pe circuitul de la Nurburgring, unde vedeta TV trebuie să ţină pasul cu un instructor Jaguar.
Sambata, 18 Iunie 2011 | Video

VIDEO: Jaguar promovează XKR-S pe circuitul de la Goodwood

Oficialii constructorului britanic Jaguar au publicat o reclamă cu versiunea de performanţă a lui XK. Între 1 şi 3 iulie, XKR-S va fi prezent la Goodwood Festival of Speed, motiv pentru care clipul a fost filmat pe celebrul circuit britanic.
Joi, 07 Aprilie 2011 | Modele noi

Jaguar confirmă urmaşul lui X-Type şi un XFR de 550 de cai putere

Jaguar caută să îşi extindă gama cu un model complet nou: o berlină de segment D, rival pentru Mercedes C-Klasse şi BMW Seria 3. În viitorul apropiat am putea asista şi la o versiune de 550 de cai a actualului XFR.
Joi, 10 Martie 2011 | Video

VIDEO: Primul clip de promovare al celui mai puternic Jaguar din istorie

Englezii de la Jaguar au creat un spot dinamic pentru prezentarea celui mai puternic model creat vreodată de ei. Noul XKR-S este destinat fanilor Jaguar care le place să conducă sportiv şi să se simtă conectaţi cu maşina.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Standurile Jaguar şi Land Rover

Jaguar şi Land Rover au prezentat mai multe noutăţi la Geneva. În timp ce Jaguar a venit cu cel mai puternic model din istorie, Range Rover a lansat un hibrid, alături de cel mai scump model din gamă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Jaguar XKR-S, cel mai puternic model din istoria mărcii, a sosit la Geneva

Vârful gamei Jaguar XK a debutat astăzi la Salonul Auto de la Geneva. Vorbim de cel mai agil şi cel mai puternic din istoria Jaguar: XKR-S.
Miercuri, 23 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Jaguar aduce la Geneva cel mai puternic model din istoria sa: XKR-S

Jaguar va expune la Salonul Auto de la Geneva ediţia specială XKR-S, cel mai puternic model dn istoria constructorului britanic, echipat cu 550 de cai putere.

Tag-uri similare

Jaguar, Jaguar XKR-S, cel mai puternic Jaguar, Jaguar XKR-S Geneva 2011
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru