Kajetan Kajetanowicz

Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Motorsport

Kajetanowicz a câştigat prima etapă a sezonului din Campionatul European de Raliuri

Kajetan Kajetanowicz a dominat autoritar Raliul Janner din Austria, prima etapă a sezonului din Campionatul European de Raliuri, în care elveţianul Jonathan Hirschi s-a rătăcit prin zăpadă, iar Simone Tempestini a terminat pe locul doi la clasa ERC 3.
Luni, 10 Noiembrie 2014 | Motorsport

Sarrazin a câştigat Raliul Corsicii după abandonurile în serie ale piloţilor de top

Stephane Sarrazin, pilot în Campionatul Mondial de Anduranţă pentru Toyota, a câştigat Raliul Corsicii, ultima etapă din Campionatul European de Raliuri, în care numeroşi piloţi de top au fost nevoiţi să abandoneze.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Motorsport

Lappi a câştigat Raliul Valais şi este aproape de titlu

Esapekka Lappi a obţinut victoria în Raliul Valais şi este foarte aproape să câştige matematic titlul în Campionatul European de Raliuri.
Luni, 22 Septembrie 2014 | Motorsport

Sauditul Yazeed Al Rajhi a câştigat Raliul Ciprului din ERC. Breen a abandonat

Pilotul saudit Yazeed Al Rajhi a câştigat Raliul Ciprului, antepenultima etapă din Campionatul European de Raliuri, şi a fost urmat de Kajetan Kajetanowicz. Craig Breen, celălalt pilot de top care a participat la eveniment, a abandonat.
Marti, 02 Septembrie 2014 | Motorsport

Vaclav Pech a câştigat Raliul Cehiei din ERC după abandonurile favoriţilor

Vaclav Pech a câştigat fără emoţii Raliul Zlin desfăşurat în Cehia în cadrul Campoionatului European de Raliuri, după ce favoriţii Kevin Abbring, Craig Breen şi Esapekka Lappi au abandonat în a cincea probă specială.
Luni, 21 Iulie 2014 | Motorsport

Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din ERC. Tempestini a încheiat pe 15

Pilotul de WRC Ott Tanak a câştigat Raliul Estoniei din Campionatul European de Raliuri, în timp ce Marco Tempestini a încheiat pe locul 15.
Luni, 23 Iunie 2014 | Motorsport

Freddy Loix a câştigat pentru a noua oară Raliul Ypres din ERC

Freddy Loix a obţinut victoria în Raliul Ypres din cadrul Campionatului European de Raliuri după ce a profitat de abandonul suferit de liderul Kevin Abbring.
Luni, 19 Mai 2014 | Motorsport

Bernardo Sousa a câştigat Raliul Insulelor Azore din cadrul ERC

Bernardo Sousa a obţinut dramatic victoria în Raliul Insulelor Azore în faţa lui Kevin Abbring, după ce liderul Craig Breen a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme tehnice.
Marti, 22 Aprilie 2014 | Motorsport

Lappi a câştigat Raliul Irlandei şi a devenit liderul clasamentului în ERC

Esapekka Lappi a câştigat fără emoţii Raliul Irlandei şi a devenit liderul clasamentului general după ce favoritul publicului local Craig Breen a fost nevoit să abandoneze.
Luni, 03 Februarie 2014 | Motorsport

Lappi a câştigat Raliul Letoniei, dar Kubica a devenit "maestrul gheţii" în ERC

Esapekka Lappi a câştigat Raliul Liepaja din Letonia, a doua etapă a Campionatului European de Raliuri, însă Robert Kubica a devenit "maestrul gheţii".

Tag-uri similare

Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, Marco tempestini, Craig Breen, Esapekka Lappi, Florin Tincescu, Sepp Wiegand, Kajetan Kajetanowicz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru