Kia Soul EV

Sambata, 03 August 2019 | Masini electrice si hibride

Cereri peste așteptări pentru modelele electrice Kia Soul EV și e-Niro: "Vom crește producția bateriilor în 2020"

Kia a dezvăluit că cererea pentru modelele electrice Soul EV și e-Niro depășește capacitatea actuală de producție a constructorului, însă anunță o majorare a producției de baterii în 2020.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Noul Kia e-Soul debutează la Geneva: versiunea de top oferă 204 CP și o autonomie de peste 450 de kilometri

Kia a publicat informații noi referitoare la e-Soul. Modelul electric va fi oferit în două versiuni, iar prezentarea europeană va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Joi, 29 Noiembrie 2018 | Modele noi

Noua generație Kia Soul: schimbări de design și motoare de până la 200 CP. Versiunea electrică împrumută bateria lui e-Niro

Kia Soul a primit o nouă generație cu modificări majore la designul părții frontale și motoare pe benzină de 147 CP și 201 CP. Între timp, versiunea electrică are un motor de 201 CP și împrumută bateria de 64 kWh de la e-Niro.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Modele noi

Update: Teasere noi cu viitoarea generație Kia Soul: modelul producătorului asiatic debutează la finalul lunii noiembrie

Noua generație Kia Soul va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Constructorul asiatic promite modificări consistente la nivelul motorizărilor, dar și îmbunătățiri în dreptul designului.
Vineri, 16 Noiembrie 2018 | Modele noi

Un nou teaser cu viitorul Kia Soul: partea frontală, parțial dezvăluită

Kia a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Soul. Modelul va fi prezentat oficial în 28 noiembrie cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles.
Luni, 15 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Kia dezvăluie noile planuri pentru electrificare: plug-in hybrid pentru Ceed SW și Sportage și o nouă generație Soul EV

Versiunea break a lui Kia Ceed va primi o versiune plug-in hybrid în a doua jumătate a anului viitor, în timp ce noua generație a versiunii electrice a lui Kia Soul va fi dezvăluită în noiembrie.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Noua generație Kia Soul EV va fi prezentată anul viitor: testele cu primele prototipuri indică o autonomie de circa 450 de kilometri

Kia Soul EV va primi anul viitor o nouă generație prin care autonomia modelului electric va ajunge la circa 450 kilometri, potrivit datelor obținute în urma unor teste cu prototipuri.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Studiu: 8 mașini electrice din 10 au obținut în teste reale o autonomie apropiată de datele oficiale

Kia Soul EV, Volkswagen e-Golf, Hyundai Ioniq și BMW i3 au obținut autonomii mai mari în condiții reale decât datele oficiale WLTP, în timp ce Opel Ampera-e, Renault Zoe, Tesla Model S și Model X s-au apropiat de cifrele oficiale.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Modele noi

Noua generație Kia Soul se va lansa în 2018: versiunea electrică ar putea ajunge la autonomie de 300 de kilometri

Noua generație Kia Soul va fi lansată în a doua jumătate a acestui an și va fi bazată pe platforma lui Hyundai Kona, în timp ce versiunea electrică ar putea beneficia de o autonomie de 300 de kilometri.
Sambata, 06 August 2016 | Industrie

Tesla prinde curaj: "Mașinile electrice ale concurenților sunt electrocasnice albe și plictisitoare"

Vicepreședintele de dezvoltare al celor de la Tesla Motors a inițiat un atac dur la adresa mașinilor electrice dezvoltate de mărcile auto concurente, pe care le compară la nivel emoțional cu aparatele electrocasnice.
Marti, 31 Martie 2015 | Premii auto

Premiul Red Dot: 18 maşini lansate în 2014, apreciate pentru design

Ediţia de anul acesta a Red Dot Design Awards a adus şi 18 premii pentru maşini lansate în anul 2014. Printre constructorii cu cele mai multe distincţii se numără Ferrari, Mazda şi Volkswagen.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Jeep Renegade, cel mai mic model al mărcii; Kia Soul primeşte 4 stele

Patru modele testate de EuroNCAP şi-au primit astăzi rezultatele. Jeep Renegade şi Kia Soul primesc cinci, respectiv patru stele, în timp ce electricele Audi A3 e-tron şi Kia Soul EV reuşesc rezultate apropiate, dar sunt despărţite de o stea: cinci pentru modelul german, patru pentru cel coreean.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Noiembrie 2013 | Modele noi

Kia Soul electric va avea o autonomie de aproape 200 de kilometri

Kia a dat publicităţii informaţii noi despre viitorul Soul electric. Versiunea cu zero emisii soseşte anul viitor şi promite o autonomie de aproape 200 de kilometri.

Tag-uri similare

Kia, Kia Soul, Kia Soul EV, noul Kia Soul, Kia Soul electric, Kia Soul noua generatie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru