Kona EV

Luni, 13 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Urmașul lui Hyundai Kona EV, un nou model al brandului electric Ioniq

Hyundai pregătește noi modele electrice sub brandul Ioniq, pe listă fiind și un succesor pentru Kona EV, potrivit declarațiilor făcute de oficialii producătorului asiatic.
Marti, 22 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Hyundai Kona Electric în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Hyundai Kona Electric este unul dintre cele opt modele care a luat parte la #ElectricRomânia, turul țării cu mașini electrice. După 8 zile în care am parcurs peste 2.000 de kilometri , SUV-ul asiatic intră sub lupa cifrelor. Astăzi aflăm cum s-a descurcat Kona Electric și care a fost autonomia reală calculată de noi.
Marti, 18 August 2020 | Masini electrice si hibride

Hyundai estimează vânzări europene de 60.000 de electrice în 2020: “Kona Electric va fi esențial pentru noi în a doua jumătate a anului”

Vânzările de mașini electrice Hyundai vor ajunge la 60.000 de unități în 2020, potrivit estimărilor lui Michael Cole, șeful operațiunilor Hyundai din Europa. Constructorul țintește creșterea cotei de piață în Europa în a doua jumătate din 2020, iar modelul Kona EV este considerat “esențial” pentru atingerea acestui obiectiv.
Luni, 02 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Hyundai a anunțat startul producției pentru Kona Electric în Cehia: 30.000 de exemplare în primul an

Hyundai a anunțat startul producției pentru versiunea electrică a SUV-ului Kona, în cadrul uzinei sale din Nošovice (Cehia). În primul an, Hyundai vrea să producă 30.000 de unități Kona EV pentru piața europeană.
Joi, 30 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Hyundai vrea să devină lider european la producția de mașini electrice în 2020: Kona EV va intra în producție în Cehia, începând din martie

Hyundai are planuri ambițioase pentru 2020: vrea să devină lider european la producția de mașini electrice. Constructorul a anunțat că, din martie, va începe să producă versiunea electrică a lui Kona la uzina sa din Cehia. Pentru acest an, Hyundai vrea să aibă o producție totală de peste 80.000 de mașini electrice în Europa.
Marti, 17 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Versiunea electrică a lui Hyundai Kona va fi disponibilă în două versiuni: varianta de top va avea autonomie de 400 de kilometri

Hyundai Kona va fi disponibil într-o versiune electrică începând din 2018, iar clienții vor putea alege între două variante pentru baterie, cea mai generoasă urmând să asigure o autonomie de aproape 400 de kilometri.

Tag-uri similare

hyundai kona, Kona, Kona EV, Hyundai Kona EV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru