Marcus Ericsson

Sambata, 23 Iulie 2016 | F1 TOP

Rosberg, pole position în Ungaria! Hamilton, locul 2 după ce a fost încurcat de Alonso

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul la Hungaroring, însă Lewis Hamilton a fost nevoit să renunţe la ultimul tur rapid după ce Fernando Alonso a derapat pe circuit.
Vineri, 22 Iulie 2016 | F1 TOP

Rosberg şi-a prelungit contractul cu Mercedes până în 2018 şi a fost cel mai rapid în antrenamentele din Ungaria

Nico Rosberg şi-a prelungit contractul cu Mercedes până în 2018 şi a fost cel mai rapid în antrenamentele de vineri de la Hungaroring.
Joi, 21 Iulie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: Hamilton mizează pe victoria care să-l transforme în liderul clasamentului general

Lewis Hamilton este determinat să câştige cursa din Ungaria pentru a trece pe primul loc în clasamentul general, însă Nico Rosberg promite o replică pe măsură.
Duminica, 10 Iulie 2016 | F1 TOP

Hamilton a câştigat fără emoţii cursa de la Silverstone! Rosberg şi Verstappen completează podiumul după un duel aprins

Lewis Hamilton a câştigat fără probleme la Silverstone la capătul unei curse în care ploaia a afectat primele tururi, iar Nico Rosberg a câştigat un duel aprig cu Max Verstappen pentru locul doi. Rosberg riscă însă să fie penalizat după ce a primit prin radio mesaje despre o defecţiune la cutia de viteze, lucru interzis de regulament.
Sambata, 09 Iulie 2016 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Silverstone! Vettel, locul 11 după o retrogradare pe grilă pentru schimbarea cutiei de viteze

Lewis Hamilton va pleca din pole position la Silverstone din faţa lui Nico Rosberg, în timp ce Sebastian Vettel va lua startul doar de pe poziţia a 11-a ca urmare a unei penalizări pentru înlocuirea cutiei de viteze.
Vineri, 08 Iulie 2016 | F1 TOP

Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de la Silverstone. Rosberg a ratat a doua sesiune din motive tehnice

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri din Marea Britanie, în timp ce Nico Rosberg a ratat a doua sesiune din cauza unei defecţiuni tehnice.
Joi, 07 Iulie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: confruntarea rămâne deschisă, Rosberg şi Hamilton sunt liberi să lupte

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton vor fi liberi să lupte pentru victorie la Silverstone, în ciuda incidentului din Austria. Ferrari şi Red Bull stau însă la pândă pentru o potenţială greşeală.
Duminica, 03 Iulie 2016 | F1 TOP

Război total la Mercedes: Hamilton a câştigat în Austria după un acroşaj în ultimul tur cu Rosberg!

Lewis Hamilton a obţinut victoria în cursa din Austria după ce l-a depăşit în ultimul tur pe Nico Rosberg, iar cei doi s-au acroşat câteva secunde mai târziu şi au provocat retrogradarea germanului pe locul 4.
Sambata, 02 Iulie 2016 | F1 TOP

Hamilton, favorit la victorie în Austria după ce a obţinut pole position-ul. Rosberg şi Vettel, penalizaţi cu câte 5 poziţii pe grilă

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru cursa din Austria într-o sesiune afectată de ploaie la capătul căreia Nico Rosberg şi Sebastian Vettel au fost penalizaţi cu câte 5 poziţii.
Vineri, 01 Iulie 2016 | F1 TOP

Debut în forţă pentru Mercedes în Austria: Rosberg şi Hamilton, cei mai rapizi în antrenamente

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri din Austria şi a fost urmat de coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Joi, 30 Iunie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Austriei: Rosberg mizează pe un hattrick pe circuitul care favorizează Mercedes

Nico Rosberg speră să rămână singurul pilot care câştigă în Austria după revenirea Formulei 1 pe Red Bull Ring în 2014, însă va avea un adeversar de temut în Lewis Hamilton.
Duminica, 19 Iunie 2016 | F1 TOP

Rosberg câștigă fără emoții cursa inaugurală de la Baku. Podiumul, completat de Vettel și Perez

Nico Rosberg a câștigat fără probleme prima cursă de Formula 1 desfășurată în Azerbaidjan. Sebastian Vettel și-a adjudecat locul doi pentru Ferrari, în timp ce Sergio Perez a completat podium după o depășire asupra lui Kimi Raikkonen în ultimele tururi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 18 Iunie 2016 | F1 TOP

Rosberg, pole position în cursa inaugurală de la Baku. Hamilton, locul 10 după ce a lovit parapeţii

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Europei, în timp ce Lewis Hamilton va lua startul doar de pe locul 10 după ce a comis o greşeală şi a avariat monopostul de parapeţi.
Vineri, 17 Iunie 2016 | F1 TOP

Hamilton, cel mai rapid în primele antrenamente de Formula 1 din Azerbaidjan

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au fost cei mai rapizi în cele două sesiuni de antrenamente de vineri ale primei ediţii a Marelui Premiu al Europei de la Baku.
Joi, 16 Iunie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Europei: Formula 1 debutează în Azerbaidjan în plin război pentru titlu între Rosberg şi Hamilton

Noul circuit stradal din Baku va găzdui Marele Premiu al Europei şi reprezintă o necunoscută pentru piloţi în mijlocul unei lupte echilibrate pentru titlul mondial.
Duminica, 12 Iunie 2016 | F1 TOP

Campionul confirmă revenirea: Hamilton a câştigat cursa din Canada în faţa lui Vettel datorită unei strategii mai bune pentru pneuri

Lewis Hamilton a obţinut duminică la Montreal a doua victorie consecutivă a sezonului datorită unei strategii mai bune pentru pneuri prin care şi-a răscumpărat greşeala unui start ratat în urma căruia a fost depăşit de Sebastian Vettel.
Sambata, 11 Iunie 2016 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Canada. Rosberg, la un pas să-l detroneze pe britanic

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru cursa de la Montreal pentru un avans de numai 0.062 secunde în faţa lui Nico Rosberg, în timp ce Sebastian Vettel va pleca de pe locul 3.
Sambata, 11 Iunie 2016 | F1 TOP

Hamilton, imbatabil în Canada: britanicul a fost cel mai rapid în antrenamentele de vineri

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri de la Montreal, în timp ce Felipe Massa a fost protagonistul unui accident.
Joi, 09 Iunie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Canadei: Ferrari şi McLaren aduc noutăţi majore la motoare

Ferrari şi McLaren pregătesc îmbunătăţiri majore pentru cursa de la Montreal. Italienii speră să lupte cu Mercedes şi Red Bull, în timp ce britanicii vizează o prezenţă mai consistentă în puncte.
Duminica, 29 Mai 2016 | F1 TOP

Revenirea campionului: Hamilton a obţinut la Monaco prima victorie a sezonului. Ricciardo şi Perez pe podium

Lewis Hamilton a câştigat la Monaco după o strategie excelentă cu o singură oprire la boxe la capătul unei curse care a început pe un circuit umed, dar s-a terminat pe pista uscată. Daniel Ricciardo şi Sergio Perez au completat podiumul.

Tag-uri similare

Caterham, Marcus Ericsson
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru