Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de la Silverstone. Rosberg a ratat a doua sesiune din motive tehnice

de Daniel Popescu
Vineri, 08.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri din Marea Britanie, în timp ce Nico Rosberg a ratat a doua sesiune din cauza unei defecţiuni tehnice.

Mercedes nu are parte de rivali nici în Marele Premiu al Marii Britanii. Pe circuitul de la Silverstone, campioana mondială a dominat cele două sesiuni de antrenamente libere, însă nu a fost scutită de probleme.

În prima sesiune, Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp după ce a fost cronometrat cu 1:31.654, în timp ce coechipierul său Nico Rosberg s-a plasat la numai 0.033 secunde în spatele său.

Locul 3 i-a revenit lui Nico Hulkenberg de la Force India la peste 8 zecimi de secundă în spate, în timp ce Sebastian Vettel (Ferrari) i-a învins pe Daniel Ricciardo (Red Bull) şi Kimi Raikkonen (Ferrari).

Urmareste Automarket
În cea de-a doua sesiune, Hamilton a fost din nou cel mai rapid, de data aceasta după ce a fost cronometrat cu 1:31.660.
Britanicul a fost însă privat de o nouă confruntare cu Rosberg, întrucât germanul a rămas în garaj din cauza unei scurgeri de lichide.

În acest context, locul 2 i-a revenit lui Ricciardo la aproape 4 zecimi în spate, iar australianul a fost urmat de coechipierul său de la Red Bull, Max Verstappen. Ferrari şi-a trecut în cont locurile 4 şi 5 prin Vettel şi Raikkonen, în timp ce Fernando Alonso a ocupat locul 6.

Calificările pentru Marele Premiu al Marii Britanii vor avea loc sâmbătă cu începere de la ora 15:00.

Marea Britanie - Rezultate Antrenamente 1:

Marea Britanie - Rezultate Antrenamente 2: 

Comentarii (2)

  • Vettel gearbox failure..
    1 0
  • GrosJan
    I se intoarce roata dupa norocul ca l-a avut pe Newey.....si cele 4 titluri....
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru