Masini autonome Peugeot

Duminica, 14 Iulie 2019 | Masini autonome

Peugeot extinde gama de teste cu tehnologii autonome: noile funcții autonome sunt testate cu 3008 pe autostrăzile din Franța

Un prototip Peugeot 3008 echipat cu tehnologii autonome a primit o serie de funcții noi, printre care posibilitatea de a conduce pe un drum aflat în reabilitare sau oprirea mașinii în cazul în care șoferul nu preia controlul în anumite situații.
Vineri, 23 Iunie 2017 | Masini autonome

Grupul PSA detaliează tehnologiile autonome: toate modelele Citroen, Peugeot și DS vor beneficia de funcții autonome

DS 7 Crossback va fi primul model din Grupul PSA cu funcții autonome, însă acestea vor ajunge în cele din urmă pe toate modelele Citroen, Peugeot și DS. Primul model autonom este așteptat în 2020.
Joi, 22 Septembrie 2016 | Masini autonome

Peugeot și Citroen promit mașini complet autonome în 2020: "Am adunat 60.000 de kilometri fără șofer în teste europene"

Grupul francez PSA are în dezvoltare mașini autonome ale căror sisteme îi vor permite șoferului să lase treptat controlul mașinii în mâinile computerelor. În 2018 vin primele modele semi-autonome, iar în 2020 apar cele care vor putea să preia controlul complet asupra volanului.
Vineri, 15 Mai 2015 | Modele noi

Peugeot 508 va avea un succesor echipat cu tehnologii de conducere autonomă

Succesorul lui Peugeot 508 va fi echipat cu mai multe tehnologii de conducere autonomă, anunţă Carlos Tavares, CEO-ul companiei franceze.

Tag-uri similare

masini autonome, modele noi Peugeot, Peugeot 508, noutati Peugeot, 508, conducere autonoma, poze Peugeot, masini autonome Peugeot, conducere autonoma Peugeot 508, masini noi Pegueot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru