Feedback

Conducere autonoma

Miercuri, 15 Mai | Masini autonome

Premieră pentru grupul Fiat-Chrysler: Maserati va folosi tehnologie BMW pentru conducere autonomă

Maserati va fi primul brand al grupului Fiat Chrysler Automobiles care va folosi tehnologia pentru conducere autonomă dezvoltată de BMW, după cum a anunțat președintele FCA, John Elkann.
Joi, 28 Septembrie 2017 | Tehnologie

Plăcerea de a conduce: Lamborghini nu are în plan un model complet autonom

Lamborghini nu are în plan dezvoltarea unui vehicul complet autonom. Viitorul Urus o să integreze o serie de tehnologii moderne, dar plăcerea de a conduce rămâne o prioritate pentru italieni.
Marti, 03 Noiembrie 2015 | Tehnologie

STUDIU: Mașinile autonome au mai multe accidente la milionul de kilometri decât cele clasice și tot sunt mai sigure

Un grup de cercetători de la Universitatea din Michigan a studiat datele de accidente ale mașinilor autonome folosite în SUA până acum și a venit cu o concluzie interesantă: deși este de două ori mai probabil să aibă un accident, sunt mai sigure decât cele cu șofer.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Tehnologie

Mașinile fără șofer primesc o nouă tehnologie inovatoare: vor putea "vedea" ce se ascunde după colț

O companie din Australia a anunțat dezvoltarea unui senzor capabil să detecteze obstacole în condiții de vizibilitate zero. Acesta este gândit special pentru a le permite mașinilor autonome să evite accidentele.
Joi, 29 Octombrie 2015 | Modele noi

Nissan GT-R și 370Z nu "scapă" de tehnologia conducerii autonome

Reprezentanții Nissan au confirmat că vor echipa în viitor modelele GT-R și 370Z cu tehnologii de conducere autonomă. Acestea vor fi utilizate pentru creșterea performanțelor vehiculelor.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Modele noi

Tesla a primit aprobarea internațională pentru sistemul său de conducere autonomă. Autopilot a stabilit deja un record în SUA

Elon Musk, CEO-ul Tesla Motors, a anunțat că a primit aprobarea guvernamentală pentru activarea sistemului Autopilot de conducere autonomă a lui Model S.
Marti, 09 Iunie 2015 | Modele noi

Următoarea generație Mercedes-Benz E-Klasse va primi capacitatea de conducere autonomă pe autostradă

Mercedes-Benz va introduce sistemul de conducere autonomă în lista de dotări opționale a noii generații E-Klasse, programată să debuteze în 2016.
Vineri, 15 Mai 2015 | Modele noi

Peugeot 508 va avea un succesor echipat cu tehnologii de conducere autonomă

Succesorul lui Peugeot 508 va fi echipat cu mai multe tehnologii de conducere autonomă, anunţă Carlos Tavares, CEO-ul companiei franceze.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Concepte

Audi Prologue Concept a venit la CES dotat cu un sistem de conducere autonomă

Audi a prezentat la CES 2015 o variantă îmbunătăţită a conceptului Prologue. Acesta prezintă un sistem de conducere autonomă şi se bucură de un tren de propulsie hibrid.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Modele noi

Audi pregăteşte un A8 capabil să se conducă singur la viteze de până la 60 km/h

Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi, a confirmat într-un interviu faptul că marca lucrează la un A8 capabil de conducere autonomă la viteze de până la 60 km/h pe care îl vor prezenta până în 2016.
Vineri, 17 Octombrie 2014 | General

Analist Morgan Stanley: "Toate maşinile de pe piaţă vor fi autonome în 2046"

Alan Jones, un analist al Morgan Stanley, previzionează că toate maşinile vândute în anul 2046 vor fi autonome, la fel ca majoritatea vehiculelor aflate pe şosele la vremea respectivă.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru