Masini care se conduc singure

Vineri, 04 August 2017 | Masini autonome

Șeful Apple: „Ne concentrăm pe sistemele de rulare autonomă pentru că sunt mama inteligenței artificiale”

Tim Cooke, șeful Apple, a vorbit recent despre implicarea companiei în dezvoltarea sistemelor autonome. Cook a lăsat să se înțeleagă că acestea au devenit o prioritate pentru Apple.
Luni, 29 August 2016 | Masini autonome

Mașinile care se conduc singure le vor permite șoferilor să cânte la chitară, să facă yoga sau să croșeteze

Cel mai mare furnizor de scaune din lume a anunțat că va regândi complet interioarele pe care le vom regăsi pe mașinile autonome.
Joi, 11 August 2016 | Masini autonome

Mașinile fără șofer se apropie de România: Franța a dat undă verde testelor pe propriile șosele

Constructorii auto care dezvoltă mașini autonome vor putea să acceseze rețeaua de șosele din Franța pentru a îmbunătăți sistemele tehnologice avansate de pe aceste modele.
Joi, 21 Iulie 2016 | Masini autonome

China nu se joacă cu mașinile autonome: testele cu vehicule care se conduc singure au fost interzise

China vrea să păstreze un nivel ridicat de siguranță pe autostrăzile sale, și așa destul de aglomerate. Din acest motiv a interzis testarea mașinilor autonome pe autostrăzile sale.
Luni, 04 Iulie 2016 | Tehnologie

Mașinile autonome sunt mai iubite decât credem: 73% dintre americani ar renunța la condus

Publicul nu refuză cu desăvârșire mașinile autonome. Ba chiar ar fi dispus să renunțe la condus dacă ar avea o astfel de mașină.
Luni, 13 Iunie 2016 | Autoipoteze

Se vor umple străzile de mașini care se conduc singure: 21 de milioane până în anul 2035

O companie de consultanță auto susține că după anul 2020, vânzările mașinilor autonome vor exploda. Creșterea segmentului va fi una foarte mare, urmând ca până în 2025 să găsim 21 de milioane de astfel de mașini pe stradă.
Joi, 19 Mai 2016 | Masini autonome

Pregătiți-vă pentru impact: în 2020 vor circula pe șosele 10 milioane de mașini care vor avea capacitatea de a se conduce singure

Mașinile autonome vor omorî plăcerea condusului și vor elimina câteva joburi care există astăzi în lume. Cu toate acestea, beneficiile la nivel de siguranță aduse de acestea sunt atât de importante, încât constructorii auto vor pune pe șosele 10 milioane de astfel de mașini în următorii patru ani.
Duminica, 06 Martie 2016 | General

Mașina autonomă Google a acroșat un autobuz: ”Ne asumăm responsabilitatea pentru acest accident”

Google a recunoscut că una dintre mașinile sale autonome a fost implicată într-un accident pentru care poartă o oarecare responsabilitate.
Marti, 25 August 2015 | Industrie

Apple continuă campania de recrutări: compania a angajat omul care a dezvoltat sistemul de conducere autonomă de la Tesla

Apple l-a angajat pe Jamie Carlson, unul dintre inginerii Tesla Motors responsabili de Autopilot, modul de rulare autonom al lui Model S, titrează Reuters.
Miercuri, 15 Aprilie 2015 | Tehnologie

Răul de mişcare va fi o problemă pentru pasagerii viitoarelor maşini autonome

Maşinile care se vor conduce singur vor ridica probleme serioase pasagerilor. Aceştia vor fi mai predispuşi răului de mişcare decât în maşinile convenţionale.
Vineri, 20 Februarie 2015 | Tehnologie

Volvo introduce primele maşini autonome pe drumurile publice: 100 de automobile se vor conduce singure în Suedia

Volvo este tot mai aproape de maşina autonomă de serie. Producătorul suedez va introduce pe străzile din Gotheborg 100 de maşini experiment, capabile să se conducă singure.
Vineri, 17 Octombrie 2014 | General

Analist Morgan Stanley: "Toate maşinile de pe piaţă vor fi autonome în 2046"

Alan Jones, un analist al Morgan Stanley, previzionează că toate maşinile vândute în anul 2046 vor fi autonome, la fel ca majoritatea vehiculelor aflate pe şosele la vremea respectivă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 10 Februarie 2014 | Tehnologie

BMW, Fiat, Ford, Mercedes, VW, Volvo, GM, Renault şi PSA vor lucra împreună la maşini autonome

Nouă dintre cei mai importanţi constructori auto vor testa în Wolfsburg maşini care se conduc singure. proiectul va dura 42 de luni şi promite că finalizarea sa va aduce primele maşini autonome de serie din lume.
Luni, 04 Noiembrie 2013 | Tehnologie

Maşinile autonome ar putea reduce asigurările cu 80%

Lipsa erorilor umane şi împărţirea asigurării cu producătorul auto ar putea scădea preţul poliţelor cu până la 80% în cazul maşinilor care se conduc singure, concluzionează un studiu american.
Joi, 16 Mai 2013 | Tehnologie

Mercedes promite un S-Klasse cu rulare autonomă în maxim opt ani

Şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare Mercedes a recunoscut că mai multe prototipuri S-Klasse testează o tehnologie ce va permite limuzinei să ruleze autonom, fără intervenţia omului.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes S-Klasse, masini care se conduc singure, mercedes masini autonome, Thomas Webber, Mercedes cruise control
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru