Masini autonome Volvo

Luni, 11 Mai 2020 | Masini autonome

Volvo oferă detalii despre sistemul de conducere autonomă pe autostrăzi: "Va fi implementat treptat, pe anumite porțiuni de autostradă"

Sistemul de conducere autonomă pe autostrăzi pe care Volvo îl va lansa în 2022 va fi implementat treptat pe anumite porțiuni de autostradă din anumite țări care vor avea legislație pentru o astfel de tehnologie.
Joi, 07 Mai 2020 | Masini autonome

Mașinile Volvo se vor putea conduce singure pe autostrăzi din 2022: suedezii vor utiliza sisteme Lidar de la compania americană Luminar

Volvo a anunțat că modelele dezvoltate începând din anul 2022 vor integra sisteme de conducere autonomă pe autostrăzi prin intermediul unor sisteme Lidar dezvoltate în parteneriat cu compania americană Luminar.
Luni, 06 Aprilie 2020 | Masini autonome

Volvo anunță schimbări în compania care se ocupă de sisteme autonome: "Viitoarele generații ale modelelor noastre se vor conduce singure pe autostrăzi"

Volvo a restructurat compania de sisteme autonome Zenuity pentru a accelera dezvoltarea acestor tehnologii. Scopul este că viitoarele generații ale modelelor Volvo să se conducă singure pe autostrăzi.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Masini autonome

Experiment realist: două familii suedeze vor utiliza Volvo XC90 cu funcții autonome pe drumuri publice

Două familii din Suedia vor utiliza mașini Volvo XC90 echipate cu sisteme autonome pentru ca producătorul să monitorizeze comportamentul unor șoferi și pasageri obișnuiți.
Luni, 31 Octombrie 2016 | Masini autonome

Previziuni sumbre: şoferii vor încerca să şicaneze în trafic maşinile autonome: "Le vom depăşi oricând pentru că ele vor respecta regulile"

Volvo nu va marca maşinile autonome pe care le va testa în Marea Britanie în 2018, întrucât anticipează că şoferii le-ar şicana în trafic sub pretextul că acestea vor respecta întotdeauna regulile de circulaţie.
Sambata, 23 Iulie 2016 | Masini autonome

Volvo aruncă mănuşa rivalilor de la BMW: "Şi noi vom avea o maşină autonomă pentru autostradă în 2021"

Volvo susţine că până în 2021 va putea dezvolta o maşină autonomă care să se conducă singură pe autostradă, după un anunţ similar făcut de BMW.
Vineri, 15 Iulie 2016 | Masini autonome

Volvo nu va oferi pilotaj autonom în oraşe: "Maşinile noastre se vor conduce singure doar în zone în care şofatul nu este plăcut"

Volvo a exclus varianta de a oferi maşini complet autonome în mediul urban şi susţine că astfel de funcţii vor fi disponibile doar pentru zonele în care şofatul nu este plăcut.
Vineri, 08 Aprilie 2016 | Masini autonome

Cel mai realist experiment: Volvo va testa maşini autonome pe drumurile publice din China cu şoferi obişnuiţi

Volvo vrea să efectueze în China un experiment cu maşini autonome conduse de şoferi locali pe drumuri publice, pentru a evalua cât mai corect tehnologia.
Marti, 29 Aprilie 2014 | Tehnologie

Volvo a început testele pe stradă cu primele sale maşini autonome

Volvo a introdus pe drumurile publice din Suedia primele sale maşini autonome. Acestea sunt capabile să se adapteze la viteza traficului, să menţină singure banda şi să permită altor vehicule să intre în trafic.

Tag-uri similare

Volvo, masini autonome, noutati Volvo, poze Volvo, tehnologie Volvo, masini autonome Volvo, Volvo Drive Me
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru