Masini diesel

Miercuri, 16 Noiembrie 2016 | Industrie

Toyota anunţă vremuri grele pentru fanii motorinei: "Maşinile diesel vor costa mai mult decât hibrizii din cauza normelor de poluare"

Toyota anticipează că maşinile diesel vor ajunge să fie mai scumpe decât hibrizii din cauza normelor dure de poluare, urmând să rămână o soluţie doar pentru pieţele emergente.
Duminica, 18 Septembrie 2016 | Industrie

Sfârşitul unei epoci? Volkswagen ar putea renunţa la vânzarea de maşini diesel în Statele Unite: "Maşinile electrice şi hibride vor avea prioritate"

Volkswagen ar putea renunţa la vânzarea de maşini diesel în Statele Unite chiar dacă va primi acordul americanilor de a le comercializa din nou, întrucât vrea să mizeze pe modele electrice şi hibride.
Sambata, 02 Iulie 2016 | Industrie

Efectele adaptării la noile reguli de emisii: maşinile diesel vor avea doar 9% din piaţă în 2030, iar electricele vor creşte la 20%

Doar 9% dintre maşinile vândute în Europa în 2030 vor avea motoare diesel, în timp ce electricele vor ajunge la o cotă de piaţă de 20%, potrivit unui studiu care are la baza noile reguli pentru emisii.
Joi, 30 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ştie când maşinile electrice vor ajunge la vânzările de diesel: autonomie 300 kilometri şi preţ accesibil

Volkswagen anticipează că maşinile electrice vor avea vânzări la fel de bune ca modelele diesel după ce vor ajunge la o autonomie de minim 300 de kilometri şi vor avea un preţ accesibil.
Miercuri, 22 Iunie 2016 | Mediu

Când nu ştie stânga ce face dreapta: francezilor nu le place diesel-ul, dar jumătate dintre ei îşi vor cumpăra unul

Francezii consideră că maşinile electrice şi hibride sunt cele mai economice şi plăcute la condus, însă jumătate dintre ei admit că următoarea lor maşina va fi una diesel.
Luni, 30 Mai 2016 | Industrie

Efectul Dieselgate: vânzările de maşini diesel au scăzut în Europa de Vest

Vânzările maşinilor diesel au scăzut în primele patru luni ale anului în Europa de Vest, cel mai probabil ca efect al scandalului Dieselgate.
Miercuri, 18 Noiembrie 2015 | Intern

Maşinile diesel scad în popularitate în România: abia depăşesc jumătate din piaţă

Românii nu mai acorda atât de multă atenţie maşinilor diesel: acestea au avut o cotă de piaţă de numai 53% în primele 10 luni ale anului, în scădere de la peste 67% în luna ianuarie.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Mediu

Londra vrea să interzică maşinile diesel: "E cel mai simplu mod de a elimina poluarea"

Londra consideră că interzicerea maşinilor diesel este cea mai eficientă metodă de a elimina poluarea în centrul metropolei. Acestea sunt responsabile pentru 40% din emisiile de noxe.
Miercuri, 03 Iunie 2015 | Mediu

Franţa scoate diesel-ul de pe lista celor mai ecologice maşini. Asociaţia Producătorilor Auto contraatacă: "O decizie fără sens"

Maşinile din Franţa vor fi clasificate din 2016 în funcţie de nivelul eco pe care-l ating. Conform normelor de aplicare, niciun motor diesel nu se va putea califica în cea mai înaltă categorie destinată motoarelor termice.

Tag-uri similare

Franta, diesel, ACEA, masini diesel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru