Masini noi Mercedes-Benz

Luni, 21 Septembrie 2015 | Autoipoteze

Mercedes-Benz: "Ne gândim să facem un competitor pentru Bentayga"

Andreas Zygan, directorul departamentului de dezvoltare SUV-uri de la Mercedes-Benz, s-a declarat interesat de dezvoltarea unui rival al lui Bentley Bentayga.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Mercedes-Benz confirmă un rival direct al lui Tesla Model S

Odată cu prezentarea lui Mercedes IAA Concept la Salonul Auto de la Frankfurt, reprezentanții mărcii germane au promis că trăsăturile acestuia vor ajunge pe un model electric de serie, programat să fie rivalul direct al lui Model S.
Joi, 20 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Mercedes-AMG C63 Coupe: 476 CP și 0-100 km/h în 4.0 secunde

Mercedes-AMG a prezentat noul C63 Coupe înainte de debutul public de la Frankfurt. Coupe-ul german este oferit în două variante de putere, care asigură 476 sau 510 CP.
Marti, 04 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Mercedes-Benz actualizează gamele B-Klasse, CLA și GLA cu motoare și echipamente noi

După facelift-ul lui A-Klasse, Mercedes-Benz a anunțat o actualizare tehnică în gama sa compactă. Pe lângă noi motorizări, toate compactele mărcii vor primi un sistemul adaptiv de rulare Dynamic Select. Anul 2016 va aduce introducerea Apple Car Play și MirrorLink.
Luni, 22 Iunie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz: "Căutăm piața potrivită pentru un SUV decapotabil"

La doi ani de la ieșirea din producție a variantei decapotabile a lui Mercedes-Benz G-Klasse pe fondul vânzărilor slabe, nemții se gândesc din nou la un SUV decapotabil.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, modele noi Mercedes, masini noi Mercedes, masini noi Mercedes-Benz, SUV Cabrio, SUV Mercedes-Benz, SUV-uri cabrio Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru