Masini noi Mercedes

Marti, 24 Noiembrie 2015 | Modele noi

Șeful Mercedes-AMG: Ne mărim gama, dar nu vom face un hipercar pentru că nu sunt profitabile

Tobias Moers, șeful diviziei AMG de la Mercedes-Benz, a anunțat intenția de mărire a portofoliului de modele. Un hipercar Mercedes-AMG nu face parte din planurile de viitor ale companiei.
Vineri, 13 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz SL facelift: o față nouă și cutie automată cu nouă trepte pentru roadsterul german

Primele imagini oficiale ale noului Mercedes-Benz SL facelift au fost publicate pe internet înaintea dezvelirii de la Salonul Auto de la Los Angeles. După cum anticipa și primul teaser, roadsterul german are o față nouă și se bucură de mai multe schimbări.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Autoipoteze

Mercedes-Benz: "Ne gândim să facem un competitor pentru Bentayga"

Andreas Zygan, directorul departamentului de dezvoltare SUV-uri de la Mercedes-Benz, s-a declarat interesat de dezvoltarea unui rival al lui Bentley Bentayga.
Joi, 20 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Mercedes-AMG C63 Coupe: 476 CP și 0-100 km/h în 4.0 secunde

Mercedes-AMG a prezentat noul C63 Coupe înainte de debutul public de la Frankfurt. Coupe-ul german este oferit în două variante de putere, care asigură 476 sau 510 CP.
Luni, 22 Iunie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz: "Căutăm piața potrivită pentru un SUV decapotabil"

La doi ani de la ieșirea din producție a variantei decapotabile a lui Mercedes-Benz G-Klasse pe fondul vânzărilor slabe, nemții se gândesc din nou la un SUV decapotabil.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, modele noi Mercedes, masini noi Mercedes, masini noi Mercedes-Benz, SUV Cabrio, SUV Mercedes-Benz, SUV-uri cabrio Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru