Masini noi

Miercuri, 28 August 2019 | Intern

Românii își măresc bugetul pentru achiziția unei mașini noi: sumele sunt cuprinse între 11.700 și 31.200 de euro

Românii care vor să-și cumpere o mașină nouă sunt dispuși să plătească între 11.700 și 31.200 de euro, bugetele acestora fiind în creștere față de anii trecuți, potrivit unui studiu realizat de Jato Dynamics.
Vineri, 12 Aprilie 2019 | Intern

Cele mai înmatriculate mașini noi în România în primele 3 luni ale anului: Logan, lider detașat. Duster a depășit Sandero

Dacia Logan rămâne lider în topul celor mai înmatriculate mașini noi în România în primele trei luni ale anului cu peste 6.800 de unități, în timp ce Dacia Duster a înregistrat aproape 2.400 de unități și a depășit Dacia Sandero. Renault Clio ocupă locul patru după ce a surclasat Skoda Octavia.
Vineri, 14 Decembrie 2018 | Economic

Piața auto din Europa în luna noiembrie: peste 1.15 milioane de mașini noi înmatriculate, în scădere cu 8%

Piața auto europeană încă resimte efectul generat de trecerea la noul ciclu de testare WLTP. În luna noiembrie, pe piața din Europa au fost înmatriculate 1.158.300 de mașini noi, în scădere cu 8.1%.
Marti, 11 Decembrie 2018 | Industrie

Înmatriculări de mașini noi în România în luna noiembrie: peste 8.300 de unități, în scădere cu 11%

În luna noiembrie, pe piața din România au fost înmatriculate 8.303 mașini noi, în scădere cu 10.83% față de aceeași perioadă a anului trecut. Dacia, Skoda și Ford sunt mărcile care în luna noiembrie au ocupat podiumului.
Vineri, 09 Noiembrie 2018 | Intern

Înmatriculări de mașini noi în România în luna octombrie: peste 6.700 de unități, în scădere cu 33%

În luna octombrie, românii au înmatriculat 6.736 de mașini noi, în scădere cu 32.88% comparativ cu perioada similară din 2017. Dacia rămâne pe prima poziție în preferințele românilor, în timp ce pe locul secund a urcat Skoda.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | Economic

Germania vrea să scape de mașinile diesel vechi: nemții oferă subvenții pentru achiziția de autoturisme noi

Autoritățile germane vor să ofere subvenții pentru achiziția unor mașini noi și mai puțin poluante sau posibilitatea ca proprietarii de vehicule diesel vechi să-și reconfigureze sistemul hardware.
Joi, 30 August 2018 | Industrie

Înmatriculări de mașini noi în Europa: România are cea mai mare creștere din UE după primele 7 luni din 2018

Aproape 10 milioane de mașini noi au fost înmatriculate în Europa în primele șapte luni ale anului. Germania este în continuare cea mai importantă piață, cu peste 2.1 milioane de mașini înmatriculate până la finalul lunii iulie. Vestea bună: România rămâne pe primul loc în topul creșterilor, cu o majorare de 33.6%.
Sambata, 10 Martie 2018 | Intern

Înmatriculările de mașini second-hand au scăzut cu 42% în februarie: autoturismele noi au avut o creștere de aproape 6%

Înmatriculările de autoturisme în România au scăzut în februarie cu aproape 37% faţă de februarie 2017, până la 48.617 unităţi, potrivit informațiilor furnizate de către Direcţia Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).
Joi, 08 Februarie 2018 | Intern

Înmatriculările de mașini noi în România au crescut cu 66% în ianuarie: topul cererii a fost condus de Dacia, Volkswagen și Skoda

Înmatriculările de autoturisme noi în România au crescut în ianuarie cu 66.37% față de ianuarie 2017, potrivit datelor publicate de Direcţia Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Cele mai multe înregistrări au fost, în ordine, pentru modelele Dacia, Volkswagen și Skoda.
Joi, 16 Noiembrie 2017 | Intern

Înmatriculări în România: 90.000 de mașini noi înscrise în primele zece luni. Volkswagen urcă spectaculos pe locul doi, iar Dacia rămâne lider

Înmatriculările de autoturisme din România au crescut cu 22,64% în primele zece luni din acest an, față de aceeași perioadă din 2016. Topul mărcilor auto este în continuare condus de Dacia, dar Volkswagen urcă pe locul doi.
Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | Industrie

Rezoluție europeană: autoritățile vor ca toate mașinile noi să fie echipate obligatoriu cu sisteme pentru detectarea pietonilor și frânare automată

Parlamentul European a adoptat o rezoluţie care propune ca toate mașinile noi să fie echipate obligatoriu cu sisteme pentru detectarea pietonilor, frânare automată și asistență la accelerare.
Joi, 07 Iulie 2016 | Economic

Efectul Brexit: vânzările de maşini scad în Marea Britanie, dar cresc vertiginos în restul Europei de Vest

Cinci dintre cele mai mari şase pieţe auto din Europa de Vest raportează creşteri de vânzări de maşini noi în prima jumătate a anului, singura excepţie fiind Marea Britanie ca efect al votului de a ieşi din Uniunea Europeană.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 14 Aprilie 2016 | Intern

Creşte numărul de maşini vechi: vârsta medie a unei maşini din România a ajuns la 13 ani, cu 4 ani și jumătate mai mare decât în UE

Vârsta medie a parcului auto național a crescut vertiginos la 13 ani şi este cu 4.5 ani mai are decât media Uniunii Europene. În plus, doar 4% dintre maşini sunt mai noi de 2 ani.
Joi, 21 Ianuarie 2016 | Industrie

La maşini, înainte! Vânzările de autoturisme noi au crescut cu aproape 10% în Europa în 2015. 3 maşini din 100 sunt Dacii

Europenii au cumpărat cu 9.3% mai multe maşini în 2015 comparativ cu anul anterior. Dacia a înregistrat o creştere de 5% şi o cotă de piaţă de 2.8%.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Intern

Românii preferă maşinile albe. Gri şi albastru, următoarele culori în preferinţe

Peste 35% dintre maşinile noi vândute în România în primele nouă luni ale anului sunt albe, în timp ce culorile gri şi albastru sunt pe următoarele locuri în preferinţe.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Industrie

Uber este văzut drept inamicul industriei auto: tinerii nu vor mai cumpăra mașini, toți le vor închiria

Popularitatea în creștere a serviciului Uber este văzută drept un pericol de oficialii mărcilor auto. Disponibilitatea serviciului i-ar putea face pe tineri să nu-și mai cumpere mașini, spun oficialii.
Luni, 17 August 2015 | Intern

Proiect de lege: parlamentarii vor restricţionarea la trei luni a dreptului de circulație al mașinilor cu numere străine în România

Proiectul de lege care împiedica șoferii români să circule în România mai mult de trei luni cu o mașină înmatriculată în alt stat va primi o nouă variantă în septembrie, după începerea sesiunii parlamentare.
Miercuri, 20 Mai 2015 | Modele noi

Asociaţia producătorilor europeni de automobile cere metode mai precise de testare a consumului şi emisiilor maşinilor noi

ACEA cere o nouă procedură standard de testare a consumului de carburant şi a emisiilor de CO2 pentru maşinile noi vândute în Europa, care să ofere date apropiate de realitate.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Modele noi

2014: Vanzările de maşini noi au crescut în Europa după şapte ani de scăderi

Piaţa auto din Europa a înregistrat o creştere de 5% a vânzărilor pentru întregul an 2014 după şapte ani în care a avut scăderi anuale.
Marti, 22 Iulie 2014 | Intern

Ministrul Economiei: "Vreau să lansăm programul Prima Maşină pentru tinerii de până la 30 de ani"

Ministrul Economiei a anunţat dorinţa de a iniţia un program denumit generic "Prima Maşină", destinat persoanelor cu vârsta între 18 şi 30 de ani, menit să le ajute pe acestea să achiziţioneze o maşină nouă în condiţii avantajoase.

Tag-uri similare

Rabla, masini noi, guvern, prima de casare, parc auto, stat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru