Masini pe hidrogen

Joi, 08 Iulie | Industrie

Renault vrea să producă versiuni pe hidrogen ale utilitarei Master

Renault a înființat un joint-venture cu compania americană Plug Power în cadrul căruia va produce vehicule comerciale propulsate cu hidrogen, cu ajutorul tehnologiei fuel-cell.
Marti, 15 Iunie | Industrie

Jaguar Land Rover va începe testele cu un Defender alimentat cu hidrogen

Grupul JLR a anunțat dezvoltarea unui prototip Land Rover Defender ce folosește tehnologia fuel cell (FCEV) și a menționat că testele vor începe în acest an.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Industrie

Colaborare: Hyundai și Ineos vor să dezvolte tehnologia fuel cell pentru mașinile alimentate cu hidrogen

Grupurile Hyundai și Ineos au anunțat că vor să dezvolte împreună tehnologia pilelor de hidrogen pentru mașinile electrice. Viitorul model Ineos Grenadier ar putea să beneficieze de sistemul fuel cell disponibil pe SUV-ul Hyundai Nexo.
Vineri, 03 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Audi va lansa în acest an un concept electric alimentat cu hidrogen: "Avem nevoie de o alternativă la mașinile electrice cu baterii"

Audi va prezenta în acest an un concept electric alimentat cu hidrogen, iar o versiune în serie limitată ar putea fi lansată în 2021 ca alternativă la mașinile electrice cu baterii.
Miercuri, 03 Mai 2017 | Masini electrice si hibride

BMW nu glumește cu tehnologia de alimentare cu hidrogen: cum vor arăta stațiile de încărcare în viitor

Designworks, un studio de design aflat în proprietatea Grupului BMW, a dezvoltat o stație de alimentare cu hidrogen pentru compania petrolieră Shell, care iese în evidență printr-o serie de inovații.
Marti, 10 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Maşinile alimentate cu hidrogen n-au nicio şansă în faţa celor electrice pe baterii: doar 70.000 de unităţi vor fi vândute până în 2027

Maşinile cu propulsie pe hidrogen vor ajunge la vânzări totale de numai 70.000 de unităţi până în 2027, întrucât clienţii vor prefera maşinile electrice pe baterii în special după creşterea autonomiei.
Vineri, 03 Iulie 2015 | Tehnologie

EXCLUSIV: Între hidrogen, apă şi maşini. Am testat tehnologiile maşinilor BMW de mâine

BMW ne-a invitat la Innovation Days 2015, evenimentul anual al mărcii, pentru a ne prezenta tehnologiile pe care germanii le vor folosi pe viitoarele lor modele. Ediția din acest an s-a concentrat pe sistemele de propulsie cu hidrogen.

Tag-uri similare

BMW, masini cu hidrogen, masini noi BMW, masini pe hidrogen, pile de hidrogen, pile de combustibil, tehnologii BMW, BMW Innovation Days, invovatii BMW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru