Masini cu hidrogen

Miercuri, 03 Iulie 2019 | Tehnologie

Continental susține că mașinile alimentate cu hidrogen vor “detrona” electricele până în 2030: “Mașinile electrice au limite, sunt greu de vândut”

Mașinile alimentate cu hidrogen vor “detrona” automobilele electrice în topul vânzărilor către clienți, până în 2030, potrivit unui oficial al companiei Continental, care spune că mașinile electrice au “limitele lor” și “sunt greu de vândut”.
Miercuri, 12 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Explozie la o stație de încărcare cu hidrogen în Norvegia: Toyota și Hyundai au suspendat vânzările de mașini electrice alimentate cu hidrogen

O explozie la o stație de încărcare cu hidrogen din Norvegia a determinat închiderea tuturor stațiilor din țară, în timp ce vânzările lui Toyota Mirai și Hyundai Nexo au fost suspendate până la identificarea cauzelor.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Tehnologie

Toyota crede în “potențialul uriaș” al mașinilor alimentate cu hidrogen: “Vor avea același preț ca hibrizii în cel mult 10 ani”

Toyota crede în “potențialul uriaș” al mașinilor alimentate cu hidrogen, care vor avea prețuri similare cu hibrizii în cel mult 10 ani, potrivit unui oficial al companiei. Toyota pregătește o a doua generație pentru modelul Mirai, iar a treia este deja luată în calcul.
Luni, 30 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Toyota va începe producția în masă a mașinilor electrice cu hidrogen: japonezii vor lansa SUV-uri cu autonomii de până la 1.000 km

Toyota intenționează ca până în 2025 să lanseze numeroase modele electrice alimentate cu hidrogen, inclusiv SUV-uri care să ajungă la autonomii de până la 1.000 de kilometri.
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Oficial Mercedes: “Nu trebuie să ne grăbim acum cu electrificarea. Întreaga lume va trece la mașinile cu hidrogen până în 2040”

Mercedes consideră că trecerea rapidă la mașinile electrice este o decizie luată în grabă, iar următorii ani ar trebui folosiți ca perioadă de pregătire pentru o tranziție globală la mașinile alimentate cu hidrogen.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Volvo nu exclude utilizarea alimentarii cu hidrogen ca sistem range-extender pentru mașini electrice: experiment cu XC90

Volvo a dezvoltat un sistem de alimentare cu hidrogen ca sistem range-extender pentru SUV-ul XC90. Totuși, o astfel de soluție nu va apărea în producția de serie mai devreme de 10 ani.
Luni, 25 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Audi evită dezvoltarea mașinilor alimentate cu hidrogen: "Este o greșeală să ne oprim la jumătatea drumului cu mașinile electrice"

Audi susține că vor mai trece cel puțin 5 ani până când va lansa primele sale modele alimentate cu hidrogen, întrucât pentru moment se concentrează pe modelele electrice.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Mercedes GLC F-Cell: primul hibrid din lume alimentat cu hidrogen care are și baterie cu încărcare la priză

Mercedes GLC F-Cell va deveni prima mașină din lume care are un sistem de propulsie cu hidrogen și, în același tim, integrează și o baterie Li-Ion care poate fi încărcată la priză.
Miercuri, 03 August 2016 | Masini electrice si hibride

Kia nu vrea să concureze cu Tesla: "Preferăm să dezvoltăm o maşină alimentată cu hidrogen"

Kia va pune accentul pe dezvoltarea unei maşini alimentate cu hidrogen în locul unui model electric care să reprezinte un atac direct la Tesla.
Marti, 17 Noiembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Kia anunță noi planuri de viitor: un SUV hibrid și o mașină electrică alimentată cu hidrogen

Kia a prezentat două schițe teaser ale unui Hybrid Utility Vehicle, denumirea aleasă de constructor pentru un SUV hibrid. Acesta va fi însoțit în gamă de o mașină electrică alimentată cu hidrogen.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Modele noi

Oficial BMW: X5 și X7 ar fi ideale pentru un sistem de propulsie cu pile de combustibil

Klaus Fröhlich, șeful departamentului de cercetare și dezvoltare de la BMW, estimează că majoritatea mașinilor din lume vor fi electrice în termen de 50 de ani. Până atunci, X5 și X7 sunt candidatele perfecte pentru un sistem cu pile de combustibil.
Vineri, 30 Octombrie 2015 | Modele noi

BMW anunță o revoluție în domeniul mașinilor alimentate cu hidrogen, care ar putea dubla autonomia acestora

Reprezentanții BMW au declarat că vor lansa o berlină alimentată cu hidrogen după anul 2020. Aceasta va folosi o tehnologie avansată de comprimare a gazului, care va dubla autonomia față de tehnologia disponibilă în prezent.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Modele noi

Honda vrea să revoluționeze lumea cu o mașină electrică pe hidrogen care merge 700 kilometri cu un plin

Honda a prezentat la Tokyo modelul Clarity Fuel Cell, o mașină electrică alimentată cu hidrogen care poate să parcurgă 700 de kilometri cu un plin, cu 200 în plus față de Toyota Mirai.
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Concepte

Lexus LF-FC ne arată viitorul în materie de limuzine japoneze

Lexus a prezentat un concept electric alimentat cu hidrogen numit LF-FC. El anticipează aspectul următoarei generații a lui LS, nava amiral a mărcii premium japoneze.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Modele noi

Toyota Mirai va naște o familie întreagă de modele alimentate cu hidrogen

Toyota vrea să replice succesul lui Prius și în gama Mirai. Inginerul șef din spatele proiectului primei mașini de serie de la Toyota alimentată cu hidrogen estimează că vor trece 20 de ani până când se va întâmpla acest lucru.
Vineri, 03 Iulie 2015 | Tehnologie

EXCLUSIV: Între hidrogen, apă şi maşini. Am testat tehnologiile maşinilor BMW de mâine

BMW ne-a invitat la Innovation Days 2015, evenimentul anual al mărcii, pentru a ne prezenta tehnologiile pe care germanii le vor folosi pe viitoarele lor modele. Ediția din acest an s-a concentrat pe sistemele de propulsie cu hidrogen.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Modele noi

Toyota deschide calea maşinilor cu hidrogen şi permite folosirea liberă a patentelor sale în domeniu

Toyota a anunţat că va permite altor companii să folosească cele peste 5.600 de patente din domeniul vehiculelor alimentate cu hidrogen pentru a facilita popularizarea acestei categorii de automobile.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Mediu

Toyota va lansa în 2020 un sistem de alimentare cu hidrogen la un sfert din preţul actualei soluţii

Toyota lucrează deja la viitorul său sistem de alimentare cu hidrogen deşi abia a prezentat prima maşină de serie care foloseşte acest carburant. Şeful acestui proiect promite un sistem cu 75% mai ieftin decât actuala versiune, programat pentru lansare peste şase ani.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Autoipoteze

BMW i5, al treilea model al gamei i, ar putea fi alimentat cu hidrogen

Viitorul model din gama BMW i, i5, va primi tehnologie de la Toyota şi va funcţiona cu hidrogen, titrează englezii de la Autocar.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Modele noi

Toyota Mirai, primul model de serie alimentat cu hidrogen al mărcii, vine în Europa în 2015

Toyota a prezentat versiunea de serie a modelului Mirai, un vehicul alimentat cu hidrogen care va debuta în 2015 pe piaţa din Europa. Autonomia sa este de 483 de kilometri.

Tag-uri similare

Honda, modele noi Honda, noutati Honda, masini cu hidrogen, concepte Honda, tehnologie Honda, FCV, Honda FCV, lansari Honda, FCV Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru