Megane RS Trophy-R

Luni, 20 Februarie 2023 | General

Renault Megane RS Trophy-R, record pentru mașinile cu roți motrice față pe circuitul Hockenheim

Renault Megane RS Trophy-R a stabilit un nou timp de referință, pentru mașinile cu roți motrice față, pe circuitul german Hockenheim. Trebuie menționat că exemplarul nu a fost modificat.
Joi, 28 Noiembrie 2019 | General

Renault Megane RS Trophy-R cucerește circuitul de la Suzuka: Hot Hatch-ul francez a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul nipon

Renault Megane RS Trophy-R a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul de la Suzuka. Hot Hatch-ul producătorului francez a avut nevoie de 2 minute și 25.454 secunde pentru un tur complet.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Modele noi

Informații noi despre Renault Megane RS Trophy-R: transmisie manuală cu șase trepte și 0-100 km/h în 5.4 secunde

Renault a publicat informații noi referitoare la versiunea Megane RS Trophy-R. Cel mai rapid model cu roți motrice față de pe Nurburgring va fi produs în doar 500 de unități și va oferi 300 CP. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5.4 secunde, iar viteza maximă este de 262 km/h.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Modele noi

Renault Megane RS Trophy-R a devenit cel mai rapid model cu roți motrice față de pe Nurburgring: Hot Hatch-ul francez cu 300 CP va fi produs într-o ediție limitată

Renault Megane RS Trophy-R a stabilit un nou timp de referință pe Nurburgring pentru vehiculele de serie cu roți motrice față. Hot Hatch-ul francezilor a parcurs Iadul Verde în 7 minute și 40.1 secunde.
Luni, 08 Aprilie 2019 | Modele noi

Ultimele pregătiri pentru lansarea noului Renault Megane RS Trophy-R: cel mai rapid Megane RS, surprins în teste la Nurburgring

Renault a efectuat o sesiune de teste cu noul Megane RS Trophy-R pe circuitul de la Nurburgring fără niciun fel de camuflaj, ceea ce sugerează că lansarea este iminentă.

Tag-uri similare

Renault, Renault Megane RS Trophy-R, Megane RS Trophy-R
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru