Mercedes-Benz G-Klasse

Marti, 14 Octombrie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz G-Klasse Edition 35, o ediţie specială în loc de tort aniversar pentru legendarul off-roader

Mercedes-Benz a decis să aniverseze 35 de ani de la lansarea lui G-Klasse printr-o ediţie specială numită Edition 35. Aceasta este disponibilă pentru versiunile G350 BlueTec şi G500 şi implică anumite pachete de echipamente şi ornamente în plus faţă de modelul standard.
Miercuri, 11 Iunie 2014 | Modele noi

Viitorul Mercedes-Benz G-Klasse va fi cu aproape 380 de kilograme mai uşor

G-Klasse este pe cale să primească o nouă generaţie, iar schimbările care îi vor fi aduse includ numeroase elemente din aluminiu, o suspensie faţă indepedentă şi motorizări mai economice.
Joi, 03 Octombrie 2013 | Industrie

Mercedes-Benz G-Klasse Cabriolet iese din producţie

Versiunea decapotabilă a lui G-Klasse va fi scoasă din producţie, informează americanii de la Car&Driver citând surse oficiale din cadrul Mercedes-Benz.
Vineri, 13 Mai 2011 | Autoipoteze

Mercedes ar putea face o ediţie limitată a lui G-Klasse: G65 AMG

Potrivit olandezilor de la Autoblog.nl, Mercedes-Benz ar putea crea o ediţie specială a lui G-Klasse, echipată cu un motor V12 preparat de AMG. Acesta ar urma să fie fabricat în 200 de exemplare.
Miercuri, 11 August 2010 | Siguranta

Mercedes schimbă semnalizatoarele la 3.500 de unităţi G-Klasse

Germanii de la Mercedes-Benz vor fi nevoiţi să facă un recall pentru 3.500 de unităţi G-Klasse din Statele Unite ale Americii pentru a schimba semnalizatoarele din faţă. Americani de la NHTSA au tras concluzia că acestea nu sunt suficient de vizibile din cauza ornamentului cromat al grilei faţă.
Luni, 07 Iunie 2010 | Modele noi

Mercedes-Benz G-Klasse ar putea primi un facelift în 2011

Mercedes-Benz G-Klasse va primi motorizări noi şi modificări la interior în toamna acestui an, urmate de un potenţial facelift important în 2011.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Modele noi

Mercedes a lansat o editie speciala a lui G55 AMG in Dubai

Legendarul Mercedes-Benz G-Klasse a primit inca o editie speciala, de data aceasta bazata pe versiunea G55 AMG a acestuia si disponibila doar in 79 de exemplare.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, G-Klasse, Mercedes G-Klasse, Mercedes-Benz G-Klasse, G55 AMG, G55, Mercedes-Benz G55 AMG, Mercedes G 55 AMG, Mercedes G Class
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru