Mercedes clasa x

Marti, 16 Iulie 2019 | Industrie

Daimler vrea să scoată din producție pick-up-ul Mercedes Clasa X: tăieri de costuri, după pierderile uriașe din ultimele 3 luni

Mercedes Clasa X ar putea fi scos din producție din cauza vânzărilor slabe și a tăierilor de costuri pe care Daimler le pregătește. Grupul german a înregistrat pierderi de 1.6 miliarde de euro în ultimele 3 luni.
Marti, 12 Decembrie 2017 | Intern

Prețuri Mercedes Clasa X în România: primul pick-up premium din lume pleacă de la 35.500 de euro

Mercedes Clasa X este disponibil pe piața din România cu prețuri care încep de la 35.500 de euro. Singurul motor disponibil este un diesel de 2.3 litri în versiuni de 163 CP și 190 CP.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | General

Volkswagen ia Mercedes Clasa X peste picior: "Este foarte dificil să deghizezi un Nissan Navara"

Oficialii Volkswagen au glumit pe seama noului pick-up premium Mercedes Clasa X, despre care afirmă că este doar o copie a modelului Nissan Navara.
Joi, 20 Iulie 2017 | General

Mercedes explică utilizarea platformei lui Navara pentru Clasa X: "Timpul de dezvoltare a fost scurt, iar prețul trebuie să fie atractiv"

Mercedes susține că timpul scurt avut la dispoziție și necesitatea unui preț competitiv au determinat ca noul pick-up Clasa X să împrumute platforma și o parte din tehnologiile disponibile pe Nissan Navara.
Joi, 06 Iulie 2017 | Modele noi

Mercedes Clasa X: teaser video pentru pick-up-ul premium care se lansează în 18 iulie

Mercedes a publicat un teaser video care evidențiază câteva elemente de design ale noului pick-up Clasa X, care va fi dezvăluit oficial în 18 iulie.
Marti, 28 Februarie 2017 | Modele noi

Undă verde: pick-up-ul Mercedes Clasa X va fi produs în serie. Asamblarea începe în acest an

Fratele premium al lui Nissan Navara va fi produs în serie. Primul pick-up dezvoltat de o marcă europeană premium va vedea lumina zilei în 2017.
Luni, 21 Noiembrie 2016 | Modele noi

Pick-up-ul german Mercedes Clasa X nu va purta logo-ul AMG: șeful diviziei de performanță nu concepe un asemenea vehicul

Chiar dacă gama AMG a devenit mai mare ca niciodată, Mercedes exclude complet ideea unui pick-up de performanță, derivat din viitorul Clasa X.
Vineri, 11 Noiembrie 2016 | Modele noi

Mercedes nu se joacă cu designul: aproape toate elementele conceptului Clasa X vor fi păstrate pe versiunea de serie a pick-up-ului

Mercedes a dezvăluit că aproape toate elementele de design exterior şi interior ale conceptului Clasa X vor fi menţinute şi pe versiunea de serie a pick-up-ului: "Maşina va fi peste tot ce au rivalii noştri".
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Concepte

Navara pe dedesubt, Mercedes deasupra: noul Mercedes-Benz Clasa X Concept anunță primul pick-up premium eurpean cu capacitate de o tonă

Mercedes-Benz ne face cunoștință cu viitorul său pick-up cu capacitate de o tonă în benă, primul model de acest tip de segment premium european. Numele său va fi Clasa X și va fi produs pe platforma lui Nissan Navara, urmând să ofere însă o experiență premium tipică mărcii germane.
Marti, 15 Martie 2016 | Modele noi

Primul pick-up Mercedes este aproape: noul Clasa X va fi prefaţat de un concept prezentat în septembrie

Mercedes va prezenta la Salonul Auto de la Paris un concept pentru primul său pick-up, despre care se vehiculează că va fi numit Clasa X, va avea motorul diesel de 2.3 litri al lui Nissan Navara şi va fi lansat în 2017.
Vineri, 15 Martie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz ar putea lansa X-Klasse în 2018

Mercedes-Benz ar putea intra pe piaţa automobilelor de clasă mică cu X-Klasse, un nou model prevăzut pentru lansare în 2018. Viitorul model ar putea împărţi platforma cu Renault Clio.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Renault Clio, clasa x, mercedes clasa x, 2018 mercedes, alianta renault, mercedes x klasse, x class, x-klasse
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru