Mercedes Sindelfingen

Joi, 28 Martie 2019 | Industrie

Mercedes a demarat producția lui AMG GT facelift: sportivul este asamblat la uzina din Sindelfingen, Germania

Mercedes-AMG GT facelift a intrat în producție. Modelul sport dezvoltat de constructorul german este asamblat în cadrul fabricii din Sindelfingen, Germania. Primul exemplar produs de nemți a fost un AMG GT R Pro, versiunea de top disponibilă în gamă.
Joi, 03 Decembrie 2015 | Industrie

Mercedes S-Klasse, artizanul unui nou record pentru constructorul german: 20 de milioane de mașini produse la uzina din Sindelfingen

Mercedes sărbătorește 20 de milioane de mașini produse la uzina sa din Sindelfingen, responsabilă cu nașterea berlinelor mari și de lux. Mercedes S-Klasse este artizanul acestui record.
Joi, 31 Iulie 2014 | Modele noi

Mercedes confirmă trei noi variante pentru S-Klasse

Anunţul investirii a 1.5 miliarde de euro în uzina Mercedes din Sindelfingen confirmă indirect debutul a trei noi variante de caroserie pentru limuzina S-Klasse. Una dintre ele va fi S-Klasse Cabrio.
Luni, 06 Ianuarie 2014 | Industrie

Mercedes-Benz a produs 1.49 milioane de maşini în 2013

Mercedes-Benz a anunţat că în 2013 uzinele sale au reuşit să producă aproape 1.5 milioane de maşini, un record în istoria companiei.
Joi, 13 Iunie 2013 | Industrie

Mercedes a demarat producţia noului S-Klasse la Sindelfingen

Mercedes a demarat oficial producţia noului S-Klasse la uzina sa din Sindelfingen. Fabrica va fi singurul loc în care va lua naştere nava amiral.
Joi, 18 Octombrie 2012 | Industrie

Mercedes reduce producţia lui S-Klasse din cauza cererii reduse

Mercedes a decis să reducă producţia modelului S-Klasse la uzina sa din Sindelfingen. Decizia a fost luată după ce vânzările europene au fost sub aşteptări.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes S-Klasse, Mercedes Sindelfingen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru