Model electric Nissan

Luni, 18 Decembrie 2023 | Industrie

Nissan va dezvolta și produce mașini electrice în China

Nissan a anunțat că a încheiat un parteneriat cu o universitate din China pentru dezvoltarea unor viitoare mașini electrice în țara asiatică. Această măsură este luată pentru a crește competitivitatea mărcii nipone în segmentul electricelor.
Luni, 27 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Nissan: 19 modele electrice noi până în 2030

Nissan tocmai și-a revizuit planul său de electrificare a gamei sale de modele până în 2030. În acest sens, marca niponă are în plan să lanseze 19 modele electrice noi până la finalul deceniului și să-și mărească vânzările de mașini electrificate pe mai multe piețe cheie.
Miercuri, 02 Iunie 2010 | Industrie

Jumătate din clienţii lui Nissan Leaf sunt foşti proprietari Toyota Prius

Potrivit unui oficial Nissan, jumătate dintre cei care s-au arătat interesaţi de achiziţionarea noului model electric Leaf sunt foşti proprietari de Toyota Prius.
Miercuri, 17 Februarie 2010 | General

Nissan va aduce modelul electric Leaf pe piata de inchirieri auto

Pana in 2011 majoritatea punctelor de inchirieri auto Hertz vor pune la dispozitia clientilor modelul electric Nissan Leaf. Parteneriatul dintre Nissan si Hertz ii va ajuta pe japonezi sa obtina un feedback concludent asupra modelului.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Modele noi

Carlos Ghosn confirma modelul electric Infiniti, rival pentru Seria 1 si A3

Presedintele aliantei Renault-Nissan a confirmat astazi la Tokyo ca brandul de lux Infiniti va da nastere anul viitor unui model electric compact, rival pentru Seria 1 si A3.

Tag-uri similare

Infiniti, Nissan Leaf, model electric Nissan, Carlso Ghosn, model electric Infiniti, presedintele Renault-Nissan, Hertz inchirieri auto, inchirieri Nissan Leaf, Nissan Hertz, Presedintele Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru