Modele hibride

Vineri, 01 Ianuarie | Industrie

FCA vrea să producă modele electrice Jeep, Fiat și Alfa Romeo în Polonia: uzina din Tychy va livra primele exemplare în 2022

Fiat-Chrysler va investi circa 160 de milioane de euro în modernizarea uzinei sale din Tychy (Polonia) și va începe să producă, din 2022, modele electrice și hibride pentru brandurile Jeep, Fiat și Alfa Romeo.
Marti, 24 Iulie 2018 | Intern

Porsche România a avut vânzări în creștere pe primele 6 luni: “Clienții pun accentul tot mai mult pe modelele electrice și hibride”

Porsche România, unul dintre cei mai mari importatori auto din țară, a încheiat prima jumătate a anului cu o creștere de 16% a vânzărilor, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. Oficialii companiei susțin că mașinile electrice și hibride sunt tot mai căutate de către clienții români.
Luni, 04 Iunie 2018 | Industrie

McLaren ține la tradiție: “Nu vom lansa un SUV, suntem o companie profitabilă”

McLaren va lansa un număr de până la 15 modele noi în următorii 4 ani, cu accentul pe vehiculele hibride. Britanicii susțin că își vor păstra filozofia de business și nu vor lansa un SUV.
Vineri, 24 Aprilie 2015 | Industrie

Lideri-surpriză în clasamentul vânzărilor de hibrizi plug-in în Europa: Mitsubishi, Volvo şi BMW

Hibrizii care pot fi încărcaţi în priză sunt în creştere în Europa, iar până în 2020 vor depăşi maşinile hibride clasice. Între timp, clasamentul vânzărilor europene aduce lideri surpriză la acest capitol.
Vineri, 28 Ianuarie 2011 | Modele noi

Mercedes promite o ofensivă hibridă cu C-Klasse şi E-Klasse

Mercedes a grăbit dezvoltarea unor alternative hibride pentru modelele C-Klasse şi E-Klasse. Versiunile ecologice sunt aşteptate în următorii doi ani.

Tag-uri similare

Mercedes, hibrid, modele hibride, Mercedes E-Klasse hibrid, Mercedes C-Klasse hibrid, Mercedes Herbert Kohler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru