Moon

Vineri, 09 Decembrie 2022 | Reportaj

„Autostrada electrică” a Moldovei: Un retur Suceava-București, de 450 de kilometri, cu o singură încărcare

Ultima zi a experimentului nostru electric cu Volkswagen iD.5 prin regiunea Moldovei ne-a scos și mai mult din zona de confort. Am vrut să parcurgem tot drumul cu o singură reîncărcare, în speranța de a reduce timpul petrecut pe drum. Și ne-a ieșit.
Joi, 08 Decembrie 2022 | Reportaj

„Autostrada electrică” a Moldovei: ziua a doua ne-a adus primele emoții între Focșani, Bacău, Iași și Suceava

Ziua a doua a periplului nostru electric prin Moldova a adus și primele emoții legate de autonomie, dar și prima ieșire curajoasă din zona de confort. Undeva pe traseul Iași-Suceava.
Vineri, 20 Noiembrie 2020 | Intern

Parteneriat între Volkswagen și Renovatio pentru încărcarea mașinilor electrice: rețelele de stații e-charge și Moon devin compatibile

Clienții de mașini electrice Volkswagen vor putea încărca cu cardul WeCharge și la stațiile Renovatio, în timp ce stațiile Moon de la dealerii Volkswagen vor fi accesibile și de utilizatorii platformei e-charge.
Sambata, 29 August 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020: MOON oferă stații de încărcare, dar și o gamă completă de servicii pentru mobilitatea electrică

La jumătatea anului trecut, Porsche România a început distribuția de stații de încărcare pentru mașini electrice sub marca MOON. Compania propune atât soluții pentru acasă, cât și stații destinate companiilor sau spațiilor publice.
Luni, 02 Martie 2020 | Intern

Porsche România lansează stații de încărcare pentru mașini electrice sub brandul Moon: puteri de la 11 kW la 300 kW

Porsche România a anunțat că oferă stații de încărcare de uz casnic cu puteri între 11 și 22 kWh și stații de încărcare pentru clădiri de birouri și spații publice cu puteri de până la 300 kW sub brandul Moon.

Tag-uri similare

masini electrice, statii de incarcare, Porsche Romania, Moon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru