Motor benzina bmw

Marti, 06 Iunie 2023 | General

BMW ar putea să renunțe la litera „i” pentru viitoarele modele cu motoare pe benzină

Potrivit unor informații neoficiale, BMW ar urma să renunțe la litera „i” pentru viitoarele sale modele echipate cu motoare pe benzină. Schimbarea ar urma să aibă loc odată cu introducerea viitoarelor generații ale Seriei 1 și X3.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | Industrie

Oficial BMW: "Motoarele diesel rămân în gamă încă 20 de ani, iar cele pe benzină vor echipa modelele pentru cel puțin 30 de ani"

Conform oficialilor BMW, motoarele diesel din oferta producătorului german vor rămâne în gamă pentru încă 20 de ani, în timp ce propulsoarele pe benzină vor mai avea de "trăit" cel puțin 30 de ani.
Joi, 27 Iunie 2019 | Industrie

Estimările BMW pentru motoarele cu combustie internă din ofertă: unitățile diesel rămân în gamă încă 20 de ani, cele pe benzină vor rezista până în 2050

Deși constructorii auto își direcționează mare parte din investiții către dezvoltarea modelelor electrice, versiunile cu motoare cu combustie internă mai au un cuvânt de spus. Conform oficialilor BMW, unitățile diesel din oferta nemților vor rămâne în gamă pentru încă 20 de ani, în timp ce motoarele pe benzină nu vor dispărea în următorii 30 de ani.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru