Nicolas Maure

Miercuri, 18 Ianuarie 2017 | Modele noi

După 40 de ani de activitate, Lada Niva se pregătește de o nouă generație

AvtoVAZ se pregătește să dea naștere unui urmaș pentru actualul Lada Niva, celebrul model off-road, prezent pe piață în formă actuală de aproape 40 de ani.
Marti, 29 Martie 2016 | Intern

Nicolas Maure, directorul Dacia în ultimii 3 ani, se desparte de România: "Nu trebuie să mai fiți paradisul mașinilor avariate din Europa de Vest"

Nicolas Maure îi lasă locul lui Yves Caracatzanis la conducerea Dacia și merge în Rusia să salveze AvtoVAZ. Cei doi francezi sunt prieteni și au aceeași formare profesională, iar ieri au apărut în fața jurnaliștilor români pentru o predare oficială de ștafetă.
Marti, 23 Iunie 2015 | Industrie

Șeful Dacia: "Am dori ca 20% din mașinile pe care le producem să le vindem în România"

Nicolas Maure, Președintele Automobile Dacia, a declarat că și-ar dori ca vânzările mărcii în România să crească la 20% din producția anuală.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Industrie

Dacia a exportat echivalentul în piese a 5.2 milioane de mașini

Dacia sărbătorește exportul a 10 milioane de metri cubi de piese prin centrul logistic de la Mioveni. Volumul realizat reprezintă echivalentul a 5.2 milioane de vehicule și a fost atins după 10 ani de activitate a centrului.
Joi, 04 Iunie 2015 | Intern

Guvernul le promite celor de la Dacia finalizarea autostrăzii Pitești-Sibiu până în 2020

Autostrada Pitești-Sibiu este prioritatea numărul unu a Masterplanului de transporturi al României și va fi finalizată în 2020, a promis astăzi, în numele Premierului, un oficial al Guvernului în fața celor de la Dacia.
Joi, 04 Iunie 2015 | Intern

Dacia anunță o producție record în 2015 și construcția unui muzeu

Dacia se așteaptă să atingă un record de producție în 2015, estimează președintele companiei. Pe lângă această veste, constructorul din Mioveni lucrează alături de primăria orașului pentru a realiza un Muzeu Dacia în 2018.
Vineri, 11 Aprilie 2014 | Intern

Dacia: "Rabla 2014 este un program modern şi are efecte încurajatoare"

Oficialii Dacia spun că noua versiune a Programului Rabla este modernă şi că efectele manifestate până în prezent de acesta sunt încurajatoare.
Joi, 14 Noiembrie 2013 | Intern

Dacia va avea un nou director general începând cu 1 ianuarie 2014

Dacia a anunţat astăzi că anul 2014 va aduce un nou director general în locul lui Jerome Olive. Se numeşte Nicolas Maure şi în trecut a fost directorul Uzinei Mecanice Dacia.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru