Niro EV

Luni, 04 Aprilie 2022 | Modele noi

Detalii tehnice Kia Niro electric: 204 CP și 463 de kilometri autonomie

Constructorul asiatic a publicat o serie de detalii tehnice despre versiunea electrică a noii generații Niro. Din pachet face parte un singur motor electric, capabil de 204 CP, și o baterie de 64.8 kWh care promite o autonomie de 463 kilometri.
Sambata, 21 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Kia Niro EV vine în Europa în octombrie: SUV-ul electric va fi disponibil pentru achiziție de la sfârșitul anului

SUV-ul electric Kia Niro EV va fi disponibil pe piața europeană de la sfârșitul acestui an, la scurt timp după prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie.
Vineri, 04 Mai 2018 | Modele noi

Primele imagini și informații despre versiunea electrică a lui Kia Niro: SUV-ul va avea autonomie de până la 380 de kilometri

Kia a publicat primele imagini cu Niro EV, versiunea electrică a SUV-ului subcompact Niro. În varianta de top, acesta va utiliza o baterie de 64 kWh care va asigura o autonomie de 380 de kilometri.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Concepte

Kia Niro EV Concept a fost prezentat oficial: SUV-ul electric are o autonomie de peste 380 de kilometri și un interior cu tehnologii moderne

Kia Niro EV Concept a fost prezentat în Las Vegas. Prototipul constructorului asiatic folosește un motor de peste 200 CP și promite o autonomie de 383 de kilometri. În același timp, Kia anunță că până în 2025 vom vedea 16 modele noi electrificate (electric, hibrid, hibrid plug-in).
Vineri, 05 Ianuarie 2018 | Concepte

Kia deschide ușa către viitor: Niro EV Concept este electric, autonom și oferă o interfață multimedia "nemaivăzută"

Kia va utiliza târgul de tehnologie CES Las Vegas pentru a dezvălui un concept electric și autonom bazat pe actualul hibrid Niro. Conceptul este prezentat deocamdată într-o serie de teasere.

Tag-uri similare

Kia, Niro, Niro EV, Niro Concept, Niro EV Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru