Noua generatie Renault Zoe

Marti, 29 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Renault Zoe în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Renault Zoe este cea mai populară mașină electrică din Europa și a fost unul dintre cele opt modele care a luat parte la #ElectricRomânia. După 8 zile în care a parcurs peste 2.000 de kilometri prin țară, a venit momentul să vedem cum s-a descurcat modelul francez și care a fost autonomia reală calculată la finalul turului.
Luni, 17 Iunie 2019 | Modele noi

Noua generație Renault Zoe este aici: hatchback-ul electric a primit un motor de 136 CP, autonomie de 390 kilometri și numeroase îmbunătățiri la interior

Renault a prezentat luni noua generație a hatchback-ului electric Zoe, care a primit un motor de 136 de cai putere, un acumulator cu autonomie de 390 de kilometri și numeroase îmbunătățiri de design, în special la interior.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Noua generație Renault Zoe sosește în vară: modificări minore de design, interior inspirat de la Clio și autonomie de 400 de kilometri

Noua generație Renault Zoe va avea schimbări minore de design, însă interiorul va fi inspirat de la noul Clio, în timp ce autonomia va crește la circa 400 de kilometri.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru