Noul Corsa

Marti, 22 Octombrie 2019 | Intern

Prețuri Opel Corsa în România: modelul de clasă mică pornește de la 12.560 de euro

Opel a publicat lista de prețuri pentru noul Corsa. Pe piața din România, versiunea de bază echipată cu motorul de 1.2 litri de 75 CP și cutie manuală cu cinci trepte are un preț de pornire de 12.560 de euro. Vârful de gamă propune o cutie automată cu 8 trepte și un motor turbo cu 130 CP.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Modele noi

Opel prezintă versiunile diesel și benzină ale noii generații Corsa: varianta de top are 130 CP și transmisie automată cu opt rapoarte

Opel a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunile cu motoare cu combustie internă ale noii generații Corsa. Clienții vor avea de ales motorizări cu puteri cuprinse între 75 CP și 130 CP. Pe piața din Germania, prețul de pornire anunțat este de 13.990 de euro.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Modele noi

Acesta este noul Opel Corsa: a șasea generație a modelului de clasă mică, "scăpată" pe internet înainte de prezentarea oficială

Noua generație Opel Corsa va debuta în 4 iunie, însă primele imagini au fost deja publicate pe internet de un forum din Franța. Vedeta acestei galerii este versiunea electrică eCorsa.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitoarea generație Opel Corsa: modelul de segment B va fi echipat cu faruri cu tehnologie LED Matrix

Opel a publicat primul teaser cu viitorul Corsa. Nemții prezintă forma farurilor modelului de segment B și anunță posibilitatea configurării acestora cu tehnologia IntelliLux LED Matrix.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Reportaj

Trecut și viitor: de la lumânări la Matrix cu LED. O vizită în istoria farurilor Opel

La 120 de ani de la asamblarea primului Opel, constructorul german ne-a invitat să conducem unele dintre modelele care au făcut istorie în gama mărcii germane.
Duminica, 05 August 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Opel Corsa: filozofie nouă de design și interior modern. În 2020 apare și o versiune electrică

Noua generație Opel Corsa va fi lansată în 2019. Nemții vor renunța la versiunea cu trei uși, dar promit o filozofie nouă de design și un interior modern cu elemente preluate din gama grupului PSA. eCorsa, versiunea electrică a hatchback-ului de clasă mică, debutează în 2020.
Luni, 28 Iulie 2014 | Modele noi

Presa germană: Opel Corsa OPC vine în 2015 cu o versiune de 200 CP

Versiunea de performanţă a noii generaţii Opel Corsa va debuta în 2015, spun nemţii de la Auto Bild, iar modelul va fi mai puternic decât Ford Fiesta ST, fiind aşteptată o motorizarea 1.6 Turbo de 200 CP.
Vineri, 17 Februarie 2012 | Modele noi

Viitorul Opel Corsa debutează în 2014 şi va fi mai uşor

Următorul Opel Corsa va prelua platforma lui Aveo şi va fi mai uşor şi mai economic. Modelul promite un design mai agresiv şi o gamă de motorizări eficiente.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru