Noul Mini Cooper

Joi, 27 Iulie 2023 | Modele noi

Mini dezvăluie oficial interiorul noii generații Cooper: display rotund cu efecte sonore speciale și sistem de operare nou

Mini a publicat o serie de imagini oficiale noi cu interiorul viitoarei generații Cooper. Noul model primește un ecran multimedia rotund, care aduce un sistem de operare nou cu efecte sonore speciale și mai multe aplicații și funcții noi.
Miercuri, 12 Aprilie 2023 | Modele noi

Noul Mini Cooper Electric este aici: design nou și autonomie de 483 de kilometri

Mini a dezvăluit oficial noua generație Cooper Electric, mai devreme cu un an decât era stabilită lansarea sa. Noul model aduce un design proaspăt, alături de un motor electric cu două variante de putere și autonomie de până la 483 de kilometri.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE: Două premiere din partea englezilor de la MINI

Mini a venit cu câteva noutăţi la Salonul Auto de la Geneva, sub forma noii generaţii a hatchback-ului în toate versiunile de motorizare ale acestuia, alături de conceptul care prefigurează viitorul Clubman.
Joi, 06 Februarie 2014 | Intern

Preţuri pentru noua generaţie Mini în România: start de la 20.900 euro

Importatorul Mini în România a anunţat preţurile noului hatchback britanic. Cea mai ieftină versiune pleacă de la 20.894 euro cu TVA inclus.
Luni, 18 Noiembrie 2013 | Modele noi

Noul Mini - imagini şi detalii oficiale cu a treia generaţie

Mini a prezentat astăzi cea de-a treia generaţie a hatchback-ului său lansată sub tutela BMW Group. Modelul păstrează designul tradiţional, dar vine cu multă tehnologie BMW şi trei motoare noi, printre care şi unitatea cu trei cilindri de 1.5 litri.

Tag-uri similare

Mini, Mini Cooper, modele noi Mini, noutati Mini, poze Mini, noul Mini, noul Mini Cooper, Alec Issigonis
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru