Noul Toyota Prius

Luni, 19 Septembrie 2016 | Intern

România are ocazia să îmbrățișeze propulsia hibridă: noua generație Toyota Prius s-a lansat și la noi și costă 28.400 de euro

Toyota a publicat prețurile noii generații Prius pe piața din România. A patra generație a modelului japonez pleacă de la 28.400 de euro și promite un consum de numai 3.3 litri/100 de kilometri.
Marti, 13 Octombrie 2015 | Modele noi

Noul Toyota Prius: detalii despre motorizarea hibridă a celei de-a patra generații

Toyota a publicat informații noi despre a patra generație Prius. Modelul japonez vine cu același motor pe benzină de 1.8 litri, asociat unei unități electrice. Ambele agregate au fost însă modificate pentru a deveni mai eficiente.
Miercuri, 09 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Toyota Prius a primit o nouă generație: primele imagini și informații oficiale

Toyota Prius, cel mai popular model hibrid din lume, a ajuns la cea de-a patra generație. Modelul are o platformă nouă și un design diferit de cel al predecesorului său.
Miercuri, 02 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Prima imagine care anunță debutul noii generații Toyota Prius

Toyota va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt noua generație a modelului Prius, anticipat deja de o imagine teaser. Alături de noul Prius se va afla și conceptul unui viitor SUV de mici dimensiuni, rival pentru Nissan Juke.
Miercuri, 08 Iulie 2015 | Modele noi

Viitorul Toyota Prius, anticipat deja de o serie de imagini neoficiale

Noua generație Toyota Prius este anticipată deja de o serie de imagini dezvăluite pe internet. Modelul japonez va fi mai ușor și va avea un consum extrem de redus.
Marti, 28 Ianuarie 2014 | Modele noi

Toyota pregăteşte noul Prius: mai uşor, mai eficient, mai manevrabil

Toyota va lansa o nouă generaţie a lui Prius în 2015. Hibridul va avea platforma globală a mărcii japoneze şi se va mândri cu un plus de eficienţă şi performanţă pe toate planurile.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Modele noi

Viitorul Toyota Prius va fi mai uşor şi mai economic

Toyota pregăteşte deja noua generaţie a lui Prius, model care va fi mai uşor, mai aerodinamic şi mai economic. A patra generaţie a lui Prius va fi echipată cu anvelope speciale, menite să reducă semnificativ rezistenţa la rulare.

Tag-uri similare

Toyota, Prius, modele noi Toyota, Toyota Prius, noutati Toyota, noul Toyota Prius, noul Prius, consum Toyota Prius, consum Prius, viitorul Prius
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru