Ott Tanak

Vineri, 06 Martie 2015 | WRC

5 motive pentru a urmări Raliul Mexicului

Protagoniştii Campionatului Mondial de Raliuri lasă în urma zăpezile suedeze pentru macadamul mexican abordat prin tuneluri de 300 de metri lungime, dar şi la altitudini de 2.700 de metri.
Luni, 16 Februarie 2015 | WRC

Ogier a câştigat dramatic Raliul Suediei! Tempestini, triumf la categoria Production Cup a clasei WRC 2

Sebastien Ogier a obţinut în mod dramatic victoria în Raliul Suediei, în ultima probă specială, după o eroare comisă de liderul şi coechipierul său, Andreas Mikkelsen. Simone Tempestini a câştigat etapa la clasa Production Cup pentru Napoca Rally Academy cu un Subaru Impreza.
Vineri, 13 Februarie 2015 | WRC

5 motive pentru a urmări Raliul Suediei

Raliul Suediei este singura etapă de WRC desfăşurată integral pe zăpadă şi va pune la încercare abilităţile lui Sebastien Ogier, care va pleca primul pe traseu în primele două zile. Simone Tempestini va reprezenta din nou România la volanul unui Subaru Impreza înscris la clasa WRC 2.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | WRC

Raliul Monte Carlo în 10 imagini spectaculoase

Raliul Monte Carlo a oferit peisaje spectaculoase cu zăpadă, noroi şi ceaţă densă, dar şi evenimente dramatice pentru câţiva dintre piloţii implicaţi în accidente.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Monte Carlo! Loeb, cele mai multe victorii în probele speciale

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Monte Carlo, după ce duelul echilibrat cu Sebastien Loeb s-a încheiat prematur după o eroare comisă de nonuplul campion mondial.
Joi, 22 Ianuarie 2015 | WRC

5 motive pentru a urmări Raliul Monte Carlo

Raliul Monte Carlo marchează revenirea temporară a lui Sebastien Loeb în Campionatul Mondial de Raliuri într-un peisaj de poveste dominat de zăpadă, gheaţă şi ploaie.
Marti, 20 Ianuarie 2015 | WRC

Avancronică WRC 2015: Un sezon mai dinamic, plin de suspans

Sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri promite să readucă suspansul în competiţie prin câteva modificări importante de regulament şi mici schimbări în estetica maşinilor furnizate de Volkswagen, Citroen, M-Sport şi Hyundai.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | WRC

Elfyn Evans şi Ott Tanak vor concura pentru M-Sport în sezonul 2015 al WRC

M-Sport a confirmat vineri că Elfyn Evans şi Ott Tanak vor forma linia de piloţi pentru sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Tag-uri similare

Citroen, Robert Kubica, M-Sport, Elfyn Evans, Ott Tanak, Malcolm Wilson
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru