Piese BMW

Luni, 10 Iunie 2013 | Industrie

Studiu: BMW, Volkswagen şi Volvo, cei mai deschişi constructori la inovaţiile furnizorilor

Ediţia 2013 a studiului European Supplier Choice a desemnat trei câştigători: BMW, Volkswagen şi Volvo. Cele trei mărci au fost premiate pentru sprijinul acordat furnizorilor şi pentru deschiderea faţă de inovaţie.
Vineri, 09 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

BMW Seria 1 Performance debutează la Frankfurt

Pachetul Performance de la BMW pentru noul Seria 1 va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Pentru moment, vorbim de o suspensie sport, un kit estetic, un set de jante din aliaj şi un sistem de frânare mai performant.
Miercuri, 06 Aprilie 2011 | Tehnologie

BMW se mândreşte cu noile sale componente uşoare din fibră de carbon

BMW Group a prezentat noile sale componente ultra-uşoare care au fost introduse în producţia de serie. Elementele din plastic, magneziu şi fibră de carbon întărită cu plastic înlocuiesc cu succes vechile componente din oţel.
Vineri, 18 Decembrie 2009 | Tehnologie

BMW a dezvoltat primul suport de cutie de viteze din plastic

Noul BMW 550i GT va beneficia de o inovatie in premiera mondiala sub forma unui sport de cutie de viteze realizat in intregime din plastic. Acesta este la fel de rezistent precum cele din aluminiu, dar cantareste mai putin de un kilogram.
Sambata, 27 Iunie 2009 | Intern

O cafenea din Bucuresti are mobilier din piese BMW

Un artist din Bucuresti a mobilat terasa unei cafenele cu ajutorul unor piese BMW. Cafeneaua are rolul de a sublinia beneficiile reciclarii si ale protectiei mediului.

Tag-uri similare

BMW, Seria 5 GT, BMW Seria 5 GT, piese BMW, cafenea
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru