BMW Seria 5 GT

Marti, 27 Ianuarie 2015 | Modele noi

BMW Seria 5 GT ar putea primi o nouă generație în 2016

Vânzările lui BMW Seria 5 GT pe piețele din SUA și China i-au făcut pe nemți să pregătească o nouă generație a modelului, care va folosi platforma viitoarei generații a lui Seria 5.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Concepte

BMW Seria 5 GT Power eDrive - conceptul unui hibrid de 670 de cai putere și autonomie electrică de 100 de km

BMW a dezvăluit Seria 5 GT Power eDrive, o versiune concept a unui hibrid alimentat la priză, care dezvoltă 670 de cai putere, dar asigură o autonomie pur electrică de 100 de kilometri.
Duminica, 19 Mai 2013 | Intern

BMW Seria 5 facelift: Imagini, informaţii şi preţuri pentru România

Gama Seria 5 de la BMW a primit un facelift discret. Odată cu primele imagini şi informaţii oficiale, avem şi preţurile pentru piaţa din România. Cea mai ieftină versiune, 518d Sedan, pleacă de la 43.400 euro cu TVA inclus.
Luni, 04 Iulie 2011 | Modele noi

Primele imagini ale pachetului M Sport pentru BMW Seria 5 GT

Colegii de la BMWBlog au prezentat primele imagini ale pachetului M pentru Seria 5 GT. Acesta va fi disponibil din toamnă şi vine alături de o serie de opţionale din gama Individual.
Marti, 24 Mai 2011 | Economic

Fiasco BMW: Seria 5 GT pierde clienţii americani în favoarea Mercedes

BMW a renunţat la actualul Seria 5 Touring pe piaţa din SUA, sperând că noul Seria 5 GT îi va putea ţine locul. Clienţii americani au preferat în schimb Mercedes.
Vineri, 11 Martie 2011 | Tuning

BMW Seria 5 GT primeşte amprenta casei de modă Trussardi

Pentru a-şi aniversa centenarul, casa de modă Trussardi a personalizat exteriorul şi interiorul unui BMW Seria 5 GT, în versiunile 530d, 535d, 535i, 550i.
Vineri, 10 Septembrie 2010 | Tehnologie

BMW oferă conexiune internet pentru toate modelele sale

BMW oferă clienţilor săi posibilitatea de a opta pentru un pachet de conexiune la internet indiferent de modelul cumpărat. Singura condiţie este echiparea cu sistemul multimedia Connected Drive.
Vineri, 30 Iulie 2010 | Autoipoteze

Prima prelucrare digitală a viitorului BMW Seria 3 Gran Turismo

Anul viitor fanii BMW vor face cunoştinţă cu fratele mai mic al actualului Seria 5 GT. Este vorba despre derivatul Gran Turismo al actualului Seria 3, aşteptat să debuteze la Salonul de la Frankfurt.
Miercuri, 28 Iulie 2010 | Siguranta

Recall în SUA pentru Seria 5 şi Seria 5 GT

Constructorul german BMW va fi nevoit să recheme în service 6.080 de unitâţi ale modelelor Seria 5 şi Seria 5 GT din cauza unei probleme apărută la nivelul indicatorului de combustibil.
Duminica, 25 Iulie 2010 | Siguranta

Recall în SUA pentru Seria 5 GT, Legacy și Outback

Constructorii auto BMW şi Subaru vor fi nevoiţi să facă un recall în SUA. Modelele chemate în service de cei doi producători sunt Seria 5 GT, Legacy şi Outback.
Sambata, 05 Iunie 2010 | Modele noi

BMW Gran Coupe ar putea deveni viitorul Seria 6

BMW Gran Coupe va intra în producţia de serie începând cu anul 2012. Modelul german va deveni rivalul direct al lui Porsche Panamera sau Audi A7.
Marti, 11 Mai 2010 | Tuning

Hamann "socheaza" fanii BMW: Seria 5 GT poate arata si bine

Casa germana de tuning a modificat noul BMW Seria 5 GT pentru a demonstra tuturor ca SAV-ul poate arata bine, indiferent din ce unghi privesti.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 Aprilie 2010 | Modele noi

Lexus si Infiniti nu planuiesc un rival pentru BMW Seria 5 GT

Oficialii Lexus si Infiniti din Statele Unite si-au aratat scepticismul in privinta succesului noului BMW Seria 5 GT. Ambii au declarat ca nu sunt interesati de acest segment, unde nu vad foarte multi clienti.
Vineri, 09 Aprilie 2010 | Modele noi

BMW Seria 5 GT primeste tractiunea integrala xDrive

BMW va lansa in cadrul Salonului Auto de la Beijing varianta cu tractiune integrala xDrive, a modelului Seria 5 GT. Aceasta se va ragasi pe versiunea de top 550i GT.
Miercuri, 03 Martie 2010 | GENEVA 2010

AC Schnitzer a prezentat la Geneva o viziune proprie asupra lui Seria 5 GT

AC Schnitzer a prezentat la Geneva modificarile aduse lui BMW Seria 5 GT. Acesta a primit o serie de schimbari de design si de interior, partea mecanica fiind mai putin importanta pentru tunerul german.
Luni, 25 Ianuarie 2010 | GENEVA 2009

BMW Seria 5 ActiveHybrid se lanseaza la Geneva

BMW a anuntat ca va lansa la Geneva versiunea hibrida a modelului Seria 5. Conceptul ActiveHybrid ar urma sa dea nastere unei versiuni de serie in lunile urmatoare.
Vineri, 18 Decembrie 2009 | Tehnologie

BMW a dezvoltat primul suport de cutie de viteze din plastic

Noul BMW 550i GT va beneficia de o inovatie in premiera mondiala sub forma unui sport de cutie de viteze realizat in intregime din plastic. Acesta este la fel de rezistent precum cele din aluminiu, dar cantareste mai putin de un kilogram.
Joi, 05 Noiembrie 2009 | Tuning

Hartge propune un BMW Seria 5 GT mai atragator

Hartge a pus la punct un kit de tuning timid pentru BMW Seria 5 GT. Chiar daca vine cu modificari minore, kitul reuseste sa dea o nota individuala modelului german.
Miercuri, 04 Noiembrie 2009 | Modele noi

Primele imagini ale viitorului BMW Seria 5

Noul BMW Seria 5 a fost deconspirat de catre o publicatie franceza. Modelul isi va face debutul oficial la Salonul Auto de la Geneva, dar primele imagini ale acestuia au iesit deja la iveala.
Marti, 03 Noiembrie 2009 | Economic

BMW scade in vanzari dar ramane pe profit

Cel de-al treilea trimestru al anului a adus o scadere importanta pentru bavarezi, insa profitul operational a reusit sa totalizeze 55 de milioane de euro.

Tag-uri similare

BMW, Salon Auto, tuning, Salonul Auto Geneva, M3, vanzari BMW, BMW M3, Seria 5, Geneva 2010, BMW M5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru