Hamann "socheaza" fanii BMW: Seria 5 GT poate arata si bine

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.05.2010
Casa germana de tuning a modificat noul BMW Seria 5 GT pentru a demonstra tuturor ca SAV-ul poate arata bine, indiferent din ce unghi privesti.

Esential

275 de cai putere dezvolta versiunea 530d GT dupa tratamentul aplicat de Hamann.

Hamann a tinut sa demonstreze tuturor ca pana si cele mai controversate modele de pe piata pot arata bine atunci cand incap pe mainile unui tuner experimentat. Nemtii si-au incercat norocul cu intens criticatul BMW Seria 5GT, SAV-ul bavarez, primit cu nu foarte mare entuziasm de publicul larg din cauza designului exterior.

Hamann a incercat insa sa remedieze imaginea modelului german cu un pachet complex, capabil sa-i ofere un aer mai sportiv si mai agresiv. Exteriorul a primit un kit aerodinamic, care vine instalat peste componentele de serie. Avem o extensie pentru spoilerul posterior, praguri laterale si un deflector discret, pozitionat pe capota portbagajului.

Look-ul este desavarsit de o evacuare dubla, cu terminatii generoase de 90 mm diametru, atent inglobate in posteriorul controversat. Nu puteau lipsi jantele, disponibile in diverse dimensiuni, dintre toate cea mai opulenta optiune fiind cea de 22 de inch, cu pneuri de 265/30 pe fata si 295/25 pe spate.

Interiorul primeste si el o serie de insertii din aluminiu, pedale sport si mai multe combinatii de culoare si design pentru tapiteria din piele.

Hamann ofera kitul de accesorii pe toate versiunile modelului german, insa doar una dintre ele este rasfatata si cu o serie de modificari mecanice.

Este vorba despre dieselul 530d GT, al carui unitate a primit un nou sistem ECU, care "umfla" puterea totala de la 245 la 275 de cai, iar cuplul motor sare de la 540 la 620 de Nm.

via | autoblog

Comentarii (10)

  • MDA
    "Seria 5 GT poate arata si bine " , frate am vazut masina in realitate si arata super bine , exact si X6 si X1 , arata mult mai bine in realitate decat in poze.
    9 9
  • Soc!!! :D
    SMURD-ul e depasit. Cazurile de fani BMW socati este incredibil de numeros. Cu toatea aceastea vestile rele nu se opresc aici. Mai grav este ca oamenii normali (sau anormali - nu stiu cum sa-i numesc pe cei care nu sunt fani BMW) sunt oripilati la vederea faptului ca se poate si mai urat decat exista pana acum. La vederea eleronului de pe hayon unii oameni (in special cardiacii) au facut stop cardio respirator, iar impresia generala a provocat o criza de miopie in masa. BMW si Hamann, va rugam, opritiva!

    P.S.: Pt cine a vazut masina asta live stie despre ce vorbesc. Este infinit mai urata decat orice Seria 5, iar acum dupa ce Hamann a eliminat si orice urma de elegana, o eleganta care te consola in privinta urateniei, kitsch-ul este inspaimantator.
    23 9
  • mie imi place ...dar o schimba mult jantele asemanatoare cu cele ALPINA :D
    5 2
  • c-g-c. du-te si inhaleaza niste noxe tdi si taci, esti patetic, cum apare cva de bmw sari rpd . daca audi scotea modelul asta , era masina visurilor tale. Iti spun eu , oameni normali, despre care tu vorbesti, stau deoparte si nu starnesc discutii puerile cum faci tu.
    3 5
  • Monsieur
    Hai cu BMW-u
    In lipsa de subiecte, mai aruncam cate un BMW pe site, fara rost de altfel, sa demonstram ca ei pot si altii nu... Bv. Automarket....Platesc bine? Pe site-ul acesta, BMW-ul e exact cum era Ceausescu in Romania comunista, oricunde te uiti, il vezi!
    2 2
  • acum chiar ca arata ca dracu.... struto-camila....
    2 2
  • Victor
    Bmw
    frateee cat de urata este in mod normal seria 5 gt este hidoasa chiar mai hidoasa decat seria 7 sau X6 da sunt sigur ca va fi un succes comercial sunt destui cocalari corora le curg balele dupa asa ceva asa cum le curge dupa X6,Seria 7
    0 2
  • are eleron? are
    Carcotasilor!

    S-au luat dupa astia care au Dacia 1310 care pun eleroane pe masina, care fac "tiuning".

    La fel ca cei cu Dacia au hotarat ca-i instabila la viteze mari.
    E adevarat ca totusi 5 GT este mai stabila, ca au pus un eleron mai micut fata de ce vad eu in trafic.

    :))
    0 2
  • @Toata lumea
    Nu stiu de ce va tot chinuiti sa criticati o masina doar pt ca este BMW. Din cate am observat cum apare o stire cu BMW inca de la primul comentariu incep ironiile, deci clar s-a format o alianta impotriva a tot ce tine de BMW. Voi ziceti ca pt fanii BMW exista doar aceasta marca si restul lumii. Pai e normal din moment ce fanii altor marci sar pe cei care apreciaza BMW, pana la urma voi faceti posibila aceasta rivalitate BMW - restu lumii.

    Cat despre acest model, fiecare constructor are modelele lui mai putin reusite cum ar fi(parerea mea): Mercedes A classe si B classe, Audi A3 - modelul acela cu grila din fata inalta. Sincer fara mana celor de la Hamann nici mie nu imi placea, mai ales din spate, care nici acum nu arata superb, dar e o schimbare in bine acest tuning. Oricat de urate ar parea unele modele, nu sunt scoase pe piata asa fara motiv ci tintesc o piata anume pe care se vor vinde astfel de modele.
    1 2
  • PAS
    Mie imi place, so shoot me!!!
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru