Hartge propune un BMW Seria 5 GT mai atragator

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.11.2009
Hartge a pus la punct un kit de tuning timid pentru BMW Seria 5 GT. Chiar daca vine cu modificari minore, kitul reuseste sa dea o nota individuala modelului german.

Hartge si-a luat inima in dinti si a decis sa schimbe complet infatisarea celui mai criticat model BMW din ultimii ani, noul Seria 5 GT, dezvaluit in aceasta vara. Modelul bavarez, o combinatie inedita intre un crossover si un break, a fost aspru criticat de specialisti pentru designul nonconformist.

Exteriorul a fost personalizat timid, Hartge inlocuind doar jantele standard cu unele de creatie proprie, tot din aliaj, cu design diferit si dimensiuni de 22 de inch. La interior in schimb, tunerii specializati in modificarea modelelor BMW au pregatit o serie de insertii din aluminiu la nivelul volanului, pedalelor si gurilor de ventilatie.

Gama de motorizari a ramas neatins, singura modificarea mecanica surenind la nivelul suspensiei, care a fost coborata cu 30 de mm.

via | Zercustoms

Comentarii (1)

  • Nu stiu altii cum sunt...
    ...dar eu, cand ma uit la 5GT, il gasesc foarte potrivit pentru mine. Are spatiu cat un SUV, performante de strada normale(pt un BMW )... dpdv al designului parca are fundul cam mare, de mamaie, dar cand vine vorba de design eu sunt f conservator, de ex, cand am vazut primul A6 (cel cu fundul rotunjit) am zis ca cea mai mare prostie si uratenie... dar greseam amarnic. asa ca imbinarea asta intre un shooting brake, SW si sedan mi se pare o evolutie normala, asemanatoare cu cea a internetului... am putea sa o numim 2.0.

    Alles gute.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru