BMW Seria 5 GT primeste tractiunea integrala xDrive

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.04.2010
BMW va lansa in cadrul Salonului Auto de la Beijing varianta cu tractiune integrala xDrive, a modelului Seria 5 GT. Aceasta se va ragasi pe versiunea de top 550i GT.

Esential

600 de Nm dezvolta versiunea 550i a modelului BMW Seria 5 GT.

BMW se pregateste zilele acestea pentru un nou salon auto, desfasurat de aceasta data la Beijing. Bavarezii vor propune publicului din Tara Marelui Zid o varianta cu ampatament marit a modelului BMW Seria 5 si, alaturi de aceasta, o alta premiera mondiala, tinuta in sercet pana astazi.

Este vorba despre prima versiune echipata cu sistemul de tractiune integrala xDrive introdusa pe Seria 5 GT, cel mai controversat model din gama nemtilor. Tehnologia all-wheel-drive va debuta mai intai pe versiunea de top a lui Seria 5 GT, mai exact pe 550i GT

Sistemul va incerca sa tina sub control resursele unitatii V8 turbo, de 4.4 litri si sa distribuie corect ambelor axe cei 600 de Nm, resimtiti intre 1750 si 4500 de Nm. Sistemul xDrive, acelasi de pe fratele mai mare Seria 7, se combina, in premiera pentru gama BMW, cu noua transmisie automata cu opt rapoarte.

via | bmwblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru