BMW Seria 5 GT primeşte amprenta casei de modă Trussardi

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 11.03.2011
Pentru a-şi aniversa centenarul, casa de modă Trussardi a personalizat exteriorul şi interiorul unui BMW Seria 5 GT, în versiunile 530d, 535d, 535i, 550i.

Casa de modă Trussardi îşi sărbătoreşte centenarul cu o ediţie specială a modelului BMW Seria 5 GT. Modelul personalizat de creatorii vestimentari are la bază versiunea 530d xDrive a bavarezului, dar va putea fi comandat şi împreună cu celelalte motorizări disponibile în gamă: 535d, 535i, 550i.

BMW Seria 5 GT Trussardi vine cu un pachet de îmbunătăţiri vizuale, operate atât la exterior cât şi la interior, inspirate de articolele din piele şi mănuşi, articole cu care casa de modă s-a lansat în industrie.

Exteriorul a fost personalizat cu ajutorul unei vopsele Heraldic Brown cu accente de gri mat la nivelul spoilerului frontal. Nu puteau lipsi jantele unice, cu dimensiuni de 20 de inch, încălţate cu pneuri de 245/40 pe faţă şi 275/35 pe spate. Logo-ul Trussardi întregeşte imaginea, fiind aplicat pe aripile faţă.

La interior, Trussardi a ales o piele de nuanţă bej pentru a căptuşi habitaclul. Cusăturile maro contrastante şi logo-ul brodat pe scaune şi banchetă întregesc tabloul personalizării.

Trussardi nu a anunţat momentan preţul pachetului său de personalizare pentru Seria 5 GT, acesta urmând să fie aflat odată cu lansarea maşinii pe piaţă. 

via | zercustoms

Comentarii (4)

  • Am vazut pe strada un 5 GT, este imens si destul de bine proportionat in realitate fata de poze. Adevaru ca esti mai diferit fata de ceilalti posesori de BMW, este destul de eleganta masina, dar si destul de scumpa.
    9 3
  • acum chiar ca arata ca un rahat
    7 11
  • Praf ...
    Urata cu spume ...
    Deageaba au personalizat un rahat cu spume . Domaneee ce hidosenie de masina , mi-e frica si cand ma uit la ea . BMW Seria 5 GT e doar un BMW X6 calcat de un tir. Rezultatul ? O sperietoare de ciori (buna de pus pe camp) ..
    7 5
  • alexandru
    !
    E ca si cum am vedea pe Oana Roman pe tocuri, adica INUTIL!
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru