BMW Seria 1 Performance debutează la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 09.09.2011
Pachetul Performance de la BMW pentru noul Seria 1 va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Pentru moment, vorbim de o suspensie sport, un kit estetic, un set de jante din aliaj şi un sistem de frânare mai performant.

Gama de accesorii BMW Performance are o nouă ramificaţie: Seria 1. Modelul a primit un pachet estetic, un sistem de frânare mai performant, un set de jante din aliaj şi o serie de elemente de interior. Printre schimbări notăm un volan sport îmbrăcat în Alcantara, ornamente din alcantara sau din fibră de carbon şi covoraşe speciale.

Alături de pachetul pentru noul Seria 1, BMW Performance prezintă şi kit-urile sale pentru X5 M şi X6 M. Cele două modele au primit un splitter faţă, un set de praguri laterale aerodinamice şi jante din aliaj uşor de 21 de inch. Toate oranmentele pentru cele două SUV-uri de performanţă au fost realizate din fibră de carbon întărită cu plastic (CFRP). Clienţilor li se pune la dispoziţie şi o grilă faţă neagră cu finisaj lucios.

Gama de accesorii BMW include acum şi un suport de bicicletă, disponibil pentru toate modelele BMW cu cârlig de remorcare. Suportul poate să ţină două biciclete şi permite deschiderea portbagajului graţie unui sistem inovator de înclinare.

Suportul de biciclete de la BMW poate fi montat cu o singură mână şi prezintă un sistem de încuiere pentru a preveni furtul. Opţional, clienţii pot achiziţiona un kit de extensie, ce permite transportul unei biciclete suplimentare.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru