Pininfarina battista

Marti, 11 Iulie 2023 | Modele noi

Noul Pininfarina Battista Edizione Nino Farina, un omagiu adus primului campion al Formulei 1

Pininfarina a dezvăluit noua ediție specială Battista Edizione Nino Farina. Noul model îi aduce un omagiu lui Giuseppe „Nino” Farina, primul campion mondial din istoria Formulei 1. Doar 5 exemplare vor fi construite.
Joi, 12 August 2021 | Masini electrice si hibride

Pininfarina Battista: versiunea de serie a hypercar-ului electric dezvăluită oficial

Pininfarina a dezvăluit primele imagini oficiale cu versiunea de serie a hypercar-ului electric Battista, care debutează în cadrul Monterey Car Week.
Miercuri, 04 August 2021 | Masini electrice si hibride

Primul exemplar de serie Pininfarina Battista va debuta în cadrul Monterey Car Week

Pininfarina traversează oceanul cu ocazia Monterey Car Week. Aici, compania va prezenta lumii întregi primul exemplar de serie al hypercar-ului Battista.
Marti, 03 Martie 2020 | Modele noi

Pininfarina a prezentat ediția limitată Battista Anniversario: viteză maximă de 350 km/h și preț de pornire de 2.6 milioane de euro

Automobili Pininfarina a prezentat o ediție limitată a hypercar-ului său electric de 1.900 de cai putere. Noul Battista Anniversario va fi produs în doar 5 exemplare, promite o viteză maximă de 350 km/h și are un preț de pornire de 2.6 milioane de euro.
Miercuri, 07 August 2019 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu interiorul hypercar-ului Pininfarina Battista: debut public pe 16 august, la Pebble Beach

Pininfarina a publicat primele imagini cu interiorul hypercar-ului Battista, model ce își va face debutul în fața publicului în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, în data de 16 august. Hypercar-ul electric de 1.900 de cai putere se va prezenta public într-o formă “evoluată” și cu un design nou al părții frontale.
Luni, 15 Iulie 2019 | Modele noi

Pininfarina Battista va debuta public pe 16 august, la Pebble Beach: hypercar-ul electric parcurge ultimele etape ale programului de dezvoltare

Pininfarina Battista, hypercar-ul electric de 1900 de cai putere, își va face debutul în fața publicului în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, în data de 16 august. Programul de dezvoltare a ajuns la ultimele etape de testare, urmând ca hypercar-ul să se prezinte în fața clienților într-o formă “evoluată” și cu un design nou al părții frontale.
Marti, 11 Decembrie 2018 | Modele noi

Battista este numele ales de Pininfarina pentru hypercar-ul electric de peste 1.900 CP: modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva

Pininfarina Battista este numele viitorului hypercar electric pregătit de Automobili Pinifarina. Versiunea de serie va avea peste 1.900 CP și va accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 2 secunde. Modelul va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie 2019.

Tag-uri similare

hypercar electric, Automobili Pininfarina, pininfarina battista, battista hypercar, pininfarina hypercar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru