Piquet

Sambata, 11 Iulie 2009 | F1 Short

Renault priveste cu incredere cursa din Germania

Fernando Alonso si Nelson Piquet Jr sunt optimisti in perspectiva cursei de duminica si considera ca monopostul Renault ar fi avantaj daca va ploua.
Sambata, 11 Iulie 2009 | F1 Short

Renault: "Suntem mai competitivi decat la Silverstone"

Fernando Alonso si Nelson Piquet Jr considera ca Renault a inregistrat progrese fata de Marele Premiu al Marii Britanii, insa admit ca acest lucru este valabil si in cazul celorlalte echipe.
Luni, 06 Iulie 2009 | F1 Short

Alonso spera ca Renault sa revitalizeze monopostul R29

Fernando Alonso spera ca Renault sa imbunatateasca performantele monopostului R29 cu cateva zecimi de secunda, in timp ce Nelson Piquet Jr este optimist ca poate termina in primii 10 Marele Premiu al Germaniei.
Vineri, 03 Iulie 2009 | F1 Short

Piquet: "Anul trecut ne-am descurcat mult mai bine!"

Nelson Piquet spune ca e putin probabil ca Renault sa repede finalul bun de sezon din 2008, din cauza faptului ca celelelate echipe progreseaza in ritm rapid.
Luni, 22 Iunie 2009 | F1 Short

Alonso, frustrat ca nu a terminat in puncte

Fernando Alonso si-a exprimat frustrarea ca nu a reusit sa castige puncte in Anglia, atat din cazua startul slab, cat si pentru ca a fost blocat in spatele lui Heidfeld.
Sambata, 20 Iunie 2009 | F1 Short

Alonso spera sa termine in puncte la Silverstone

Fernando Alonso este increzator ca poate termina in puncte Marele Premiu al Marii Britanii, in timp ce Nelson Piquet Jr regreta ca nu a reusit promovarea in Q3.
Sambata, 20 Iunie 2009 | F1 Short

Alonso, optimist in privinta calificarilor

Fernando Alonso este optimist ca Renault poate obtine un rezultat bun in calificari, opinie impartasita si de coechipierul sau, Nelson Piquet Jr.
Marti, 16 Iunie 2009 | F1 Short

Renault are in continuare incredere in Piquet

Steve Nielsen, managerul Renault, spune ca echipa franceza ii acorda in continuare credit lui Nelson Piquet Jr, in ciuda speculatiilor ca ca brazilianul si-ar putea pierde postul.
Vineri, 05 Iunie 2009 | F1 Short

Alonso, precaut in perspectiva calificarilor

Fernando Alonso asteapta cu precautie calificarile pentru Marele Premiu al Turciei, considerand ca antrenamentele nu sunt foarte relevante pentru ziua de maine.
Luni, 25 Mai 2009 | Formula 1

Bourdais vrea performante mai bune in calificari

Sebastian Bourdais este multumit cu locul al optulea din cursa de la Monaco, dar spune ca un ritm mai bun in calificari i-ar asigura in mod sigur un finish in top.
Sambata, 23 Mai 2009 | F1 Short

Alonso: "Am facut tot ce am putut"

Fernando Alonso este multumit de locul 9 obtinut pe grila de start si spune ca a facut tot ce a putut, in timp ce Nelson Piquet Jr este la randul sau satisfacut de prestatia din calificari.
Luni, 18 Mai 2009 | F1 Short

Piquet Jr: "Atmosfera la Monaco este fascinanta"

Nelson Piquet Jr asteapta cu nerabdare Marele Premiu al statului Monaco si spune ca atmosfera din Principat este intotdeauna minunata.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 15 Mai 2009 | F1 Short

Piquet: "Inteleg maniera de conducere a lui Briatore"

Nelson Piquet Jr spune ca Flavio Briatore obisnuieste sa il critice deoarece considera ca presiunea asupra pilotilor este un aspect pozitiv prin care acestia isi pot imbunatati performantele.
Vineri, 15 Mai 2009 | F1 Short

Piquet Senior: "Piquet Jr a fost mai bun decat Alonso"

Fostul campion mondial Nelson Piquet crede ca fiul sau a pilotat mai bine decat Fernando Alonso in Marele Premiu al Spaniei din weekendul trecut.
Luni, 11 Mai 2009 | F1 Short

Briatore: "Vreau sa-l sprijin pe Piquet, nu sa-l ucid"

Flavio Briatore sustine ca Renault il sprijina neconditionat pe Nelson Piquet Jr, afirmand ca un pilot care trece prin momente dificile are nevoie de ajutor.
Marti, 28 Aprilie 2009 | F1 Short

Nelson Piquet: "Nelsinho trebuie ajutat, nu pus sub presiune"

Nelson Piquet isi apara fiul, sustinand ca cei de la Renault nu stiu sa abordeze problema sustinerii unui pilot.
Sambata, 25 Aprilie 2009 | F1 Short

Alonso: "Ma asteptam sa termin calificarile pe locul 7"

Fernando Alonso sustine ca se astepta la o clasare in jurul locul 7 obtinut sambata in calificari, iar nelson Piquet Jr spera sa castige cateva puncte in cursa.
Marti, 21 Aprilie 2009 | F1 Short

Briatore: "Alonso putea termina pe locul 5"

Flavio Briatore sustine ca Fernando Alonso putea termina pe locul 5 in China si anunta update-uri pentru monopost in cursa din Bahrain, criticandu-l totodata pe Nelson Piquet Jr.
Marti, 21 Aprilie 2009 | F1 Short

Alonso, tradat de alegerea neinspirata a strategiei

Fernando Alonso a admis ca a ratat prezenta in puncte din cauza intrarii la boxe exact cand safety car-ul a iesit de pe circuit.
Sambata, 18 Aprilie 2009 | F1 Short

Piquet Jr, dezamagit de rezultat

Nelson Piquet Jr este dezxamagit ca nu a reusit calificarea in Q2, insa mentioneaza ca nu a beneficiat de noul deflector utilizat de Fernando Alonso.

Tag-uri similare

Renault, Red Bull, Williams, Toro Rosso, Vettel, Hamilton, FIA, Alonso, video, Button
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru