Piquet

Miercuri, 08 Aprilie 2009 | Formula 1

VIDEO: Renault se pregateste pentru demonstratia din Dubai

Iata clipul de prezentare al celor de la Renault pentru prima etapa a programului Roadshow din acest an, care se va desfasura in Dubai.
Sambata, 04 Aprilie 2009 | F1 Short

Alonso si Piquet, dezamagiti de calificari

Fernando Alonso si Nelson Piquet Jr. s-au declarat dezamagiti de rezultatele obtinute in calificari, mai ales ca monopostul Renault a avut o prestatie buna.
Vineri, 03 Aprilie 2009 | Formula 1

Alonso: "Calificarile vor fi cruciale"

Fernando Alonso considera ca sesiunea de calificari va fi cruciala pentru stabilirea invingatorului in cursa de la Sepang, in timp ce Nelson Piquet Jr remarca progresele facute de Renault intre cele doua sesiuni de antrenamente.
Vineri, 03 Aprilie 2009 | F1 Short

Piquet Jr, nemultumit de noul monopost Renault

Nelson Piquet Jr critica noul monopost al echipei Renault pentru 2009 si solicita imbunatatirea performantelor acestuia.
Miercuri, 01 Aprilie 2009 | F1 Short

Alonso: "Monopostul se potriveste circuitului de la Sepang"

Fernando Alonso este convins ca monopostul Renault R29 se potriveste circuitului de la Sepang dupa cele doua victorii repurtate in Malezia in ultimii ani.
Luni, 30 Martie 2009 | F1 Short

Alonso: "Locul 5 nu este cel mai bun rezultat"

Fernando Alonso este multumit de locul 5 ocupat la Melbourne, desi admite ca a sperat la un rezultat mai bun in acest weekend.
Vineri, 27 Martie 2009 | F1 Short

Alonso, optimist dupa prima zi la Melbourne

Fernando Alonso priveste cu incredere weekendul de la Melbourne, insa Pat Symnds a admis ca ziua nu a decurs fara probleme tehnice ale monopostului R29.
Marti, 03 Martie 2009 | Formula 1

Piquet Jr: "Renault va lupta pentru locul 3 in 2009"

Nelson Piquet Jr. sustine ca Renault va fi capabila sa lupte cu BMW-Sauber pentru locul 3 in clasamentul constructorilor, in ciuda rezultatelor modeste din teste.
Joi, 12 Februarie 2009 | Formula 1

Kovalainen, cel mai rapid la Jerez

Heikki Kovalainen a realizat cel mai bun timp dintre pilotii care au concurat cu monoposturi pentru sezonul 2009 in cadrul celei de-a doua zile de teste de la Jerez.
Miercuri, 11 Februarie 2009 | Formula 1

Piquet spera sa recupereze timpul pierdut

Nelson Piquet Jr spera sa aiba ocazia sa piloteze mai mult in cadrul testelor din aceasta iarna, fiind ingrijorat ca nu va reusi sa se pregateasca adecvat pentru noul sezon.
Miercuri, 11 Februarie 2009 | Formula 1

Vettel domina testele de la Jerez

Sebastien Buemi a realizat cel mai bun timp in prima zi de teste de la Jerez, insa Sebastian Vettel a fost cel mai rapid dintre pilotii care au concurat cu noile monoposturi.
Miercuri, 21 Ianuarie 2009 | Formula 1

Buemi, cel mai rapid la Algarve

Sebastien Buemi a stabilit cel mai bun timp in a doua zi de teste de la Algarve, circuitul fiind afectat de ploi si ulterior chiar si de grindina.

Tag-uri similare

Renault, Red Bull, Williams, Toro Rosso, Vettel, Hamilton, FIA, Alonso, video, Button
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru