Piquet

Sambata, 12 Septembrie 2009 | Formula 1

Piquet Jr. nu se lasa intimidat de Renault

Nelson Piquet Jr. spune ca nu se teme de faptul ca a fost dat in judecata de Renault si Flavio Briatore, intrucat a spus adevarul in privinta accidentului de la Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Formula 1

Piquet Jr. a primit imunitate din partea FIA

FIA a anuntat ca Nelson Piquet Jr. a primit imunitate in cadrul scandalului in care este implicata echipa Renault, urmand sa nu primeasca nicio sanctiune indiferent de gravitatea faptelor comise.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Formula 1

Renault si Briatore au dat in judecata familia Piquet

Renault a inceput procedurile legale impotriva lui Nelson Piquet Junior si Nelson Piquet Senior, acuzandu-i ca au santajat echipa pentru ca brazilianul sa concureze pana la finalul sezonului.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Formula 1

Briatore il acuza pe Piquet Jr. de santaj

Flavio Briatore sustine ca acuzatiile formulate de Nelson Piquet Jr. referitoare la Marele Premiu al statului Singapore din 2008 sunt minciuni sfruntate care reprezinta un santaj la adresa sa.
Joi, 10 Septembrie 2009 | Formula 1

Detalii incendiare despre scandalul Renault

Nelson Piquet Jr. a dezvaluit ca echipa l-a instruit sa produca accidentul din Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008, insa Renault sustine ca brazilianul a fost cel care a facut aceasta propunere.
Marti, 01 Septembrie 2009 | F1 TOP

Renault F1 Team risca sa fie acuzata de tentativa de omor

Renault ar putea fi acuzata de tentativa de omor in cazul in care FIA va demonstra ca Nelson Piquet Jr. a primit instructiuni pentru a comite un accident in Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.
Luni, 31 August 2009 | Formula 1

Renault, banuita de trucarea accidentului din Singapore

FIA va investiga evenimentele de la Marele Premiu al statului Singapore din 2008, echipa Renault fiind banuita ca a trucat accidentul spectaculos al lui Nelson Piquet Jr. pentru a-i permite lui Fernando Alonso sa castige cursa.
Marti, 18 August 2009 | Formula 1

OFICIAL: Grosjean il inlocuieste pe Piquet Jr. la Renault

Renault a confirmat marti ca Romain Grosjean va fi noul pilot al echipei in a doua parte a sezonului, urmand astfel sa il inlocuiasca pe brazilianul Nelson Piquet Jr.
Joi, 13 August 2009 | F1 Short

Piquet Jr: "Briatore ia 20% din salariile pilotilor"

Nelson Piquet Jr. a lansat un nou atac la adresa lui Flavio Briatore, afirmand ca italianul solicita 20% din contractele pilotilor pe care ii reprezinta si ca nu ii va cauta un nou job.
Miercuri, 05 August 2009 | Formula 1

Renault nu comenteaza concedierea lui Piquet Jr

Renault a anuntat ca nu comenteaza in niciun fel concedierea lui Nelson Piquet Jr, primele informatii oficiale urmand sa fie comunicate ulterior.
Luni, 03 August 2009 | Formula 1

Piquet Jr a fost concediat de la Renault!

Nelson Piquet Jr a confirmat luni ca a fost concediat de la Renault si a lansat un atac extrem de dur la adresa fostei sale echipe si a managerului Flavio Briatore.
Luni, 03 August 2009 | Formula 1

Sauber, in dificultate pentru a gasi un cumparator

Peter Sauber a exclus posibilitatea de a prelua din nou controlul echipei de Formula 1, insa presa internationala speculeaza ca Nelson Piquet este interesat de achizitinarea team-ului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 30 Iulie 2009 | Formula 1

Grosjean a testat pentru Renault in locul lui Piquet

Speculatiile legate de concedierea lui Nelson Piquet Jr de la Renault au luat amploare dupa ce brazilianul a fost inlocuit de Romain Grosjean in cadrul unui test aerodinamic in Marea Britanie.
Marti, 28 Iulie 2009 | Formula 1

Schimb incredibil de replici intre Briatore si Piquet Jr.

Sansele ca Nelson Piquet Jr sa fie concediat de la Renault au crescut exponential dupa ce brazilianul a avut un schimb de replici extrem de dur cu Flavio Briatore.
Marti, 28 Iulie 2009 | F1 Short

Grosjean, pregatit sa concureze pentru Renault

Romain Grosjean sustine ca este pregatit sa concureze pentru Renault in cazul in care Nelson Piquet Jr va fi concediat de la echipa.
Luni, 27 Iulie 2009 | F1 Short

Alonso, dezamagit de ratarea podiumului

Fernando Alonso este dezamagit ca a ratat o clasare pe podium dupa erorile mecanicilor la prima oprire la boxe, insa aproba afirmatiile lui Nelson Piquet Jr privind competitivitatea monopostului.
Sambata, 25 Iulie 2009 | F1 Short

Piquet: "Am ratat Q3 din cauza traficului"

Nelson Piquet Jr sustine ca a ratat calificarea in Q3 din cauza traficului avut in ultimul tur rapid de pista.
Vineri, 17 Iulie 2009 | Formula 1

Piquet Jr va concura pentru Renault in Ungaria

Nelson Piquet Jr a dezvaluit pentru site-ul oficial al Renault ca spera sa castige puncte in Marele Premiu al Ungariei, confirmand astfel ca va concura pentru echipa cel putin inca o cursa.
Marti, 14 Iulie 2009 | Formula 1

Briatore: "Nu stiu daca Piquet Jr. va pilota in Ungaria"

Flavio Briatore a refuzat sa comenteze speculatiile despre o posibila indepartare a lui Nelson Piquet Jr de la Renault, sustinand ca nu stie daca brazilianul va pilota in Ungaria.
Luni, 13 Iulie 2009 | F1 Short

Alonso, increzator in performanta monopostului Renault

Fernando Alonso priveste cu incredere restul sezonului, considerand ca monopostul Renault s-a dovedit foarte competitiv in Germania, mai ales ca a realizat si cel mai rapid tur de pista in cursa.

Tag-uri similare

Renault, Red Bull, Williams, Toro Rosso, Vettel, Hamilton, FIA, Alonso, video, Button
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru