Pole

Duminica, 18 Iunie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, pole în Canada pe ploaie. Alonso, în prima linie

Max Verstappen va pleca din pole în Marele Premiu al Canadei. După o sesiune afectată de ploaie, el va împărtăși prima linie cu Fernando Alonso, în timp ce Sergio Perez va pleca de pe locul 12.
Vineri, 17 Martie 2023 | F1 TOP

F1: Sergio Perez, pole în Arabia Saudită! Verstappen va pleca de pe locul 15

Sergio Perez și-a trecut în palmares un nou pole position înaintea Marelui Premiu al Arabiei Saudite. Mexicanul va pleca în fruntea plutonului după ce Max Verstappen a suferit o problemă tehnică ce nu i-a permis să intre în ultima parte a calificărilor.
Sambata, 19 Noiembrie 2022 | F1 TOP

F1 Abu Dhabi: Max Verstappen, pole în fața lui Sergio Perez! Charles Leclerc, pe locul 3

Max Verstappen a obținut un nou pole position în etapa din Abu Dhabi, ultima rundă a sezonului de Formula 1 din 2022. El va pleca în fața principalilor săi rivali din acest sezon, Sergio Perez și Charles Leclerc.
Vineri, 08 Iulie 2022 | F1 TOP

Formula 1 Austria: Max Verstappen va pleca din pole în cursa de sprint. Accidente pentru piloții Mercedes

Max Verstappen a obținut cel mai bun timp în calificările de vineri din Austria. Campionul mondial își trece în cont un pole nou și va pleca în cursa de sprint de pe primul loc, în fața piloților Ferrari. Cei de la Mercedes au avut o sesiune dezastruoasă, ambii piloți ieșind în decor în ultima parte a calificărilor.
Sambata, 19 Martie 2022 | F1 TOP

Formula 1 Bahrain: Charles Leclerc în pole! Mercedes, pe locurile 5 și 9

Charles Leclerc, pilotul Ferrari, a obținut pole position în Marele Premiu din Bahrain, prima etapă a noului sezon de Formula 1. Monegascul este urmat de Max Verstappen și de coechipierul său, Carlos Sainz Jr.

Tag-uri similare

Ferrari, Formula 1, Bahrain, calificari, F1, Charles Leclerc, pole
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru