Poze Opel

Joi, 05 Noiembrie 2015 | Modele noi

Opel pregătește lansarea a trei SUV-uri noi în următorii patru ani

Gama de SUV-uri de la Opel va primi trei membri în următorii patru ani. Acestea vor completa gama de SUV-uri și crossovere a producătorului german împreună cu Mokka.
Luni, 24 August 2015 | Autoipoteze

Opel Insignia primește în 2017 un succesor cu design inspirat de conceptul Monza

Opel lucrează la următoarea generație a lui Insignia. Noul model de clasă medie va fi mai ușor și va avea un design inspirat din cel al conceptului Monza, titrează englezii de la Car.
Miercuri, 19 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Opel Karl ecoFLEX: motor de 75 CP și consum de 4.1 litri la sută

Opel a anunțat specificațiile variantei ecoFLEX a lui Karl, modelul de oraș care îl înlocuiește pe Agila. Versiunea ecologică a modelului german anunță un consum mixt de 4.1 litri la sută și emisii CO2 de 94 de grame pe kilometru.
Marti, 23 Iunie 2015 | Modele noi

Opel Mokka primește un motor 1.6 CDTI de 110 CP și alte noutăți

Opel va aduce câteva noutăți în gama Mokka. Printre acestea se numără o nouă versiune de putere a motorizării 1.6 diesel, disponibilitatea sistemului OnStar în lista de opționale și culori noi.
Vineri, 22 Mai 2015 | Modele noi

Opel a lansat a treia generaţie a transmisiei automatizate Easytronic în gama Adam

Opel Adam va fi oferit şi într-o variantă cu transmisie robotizată, pentru prima dată de la debutul pe piaţă al modelului. Varianta va fi echipată cu noua generaţie a transmisiei Easytronic.
Miercuri, 13 Mai 2015 | Modele noi

Opel Astra va avea faruri cu matrice de LED-uri în echiparea opţională

Opel a prezentat o imagine oficială a blocurilor optice cu matrice de LED-uri care vor echipa următoarea generaţie Astra. Acestea vor funcţiona în compania unui asistent de fază lungă.
Miercuri, 06 Mai 2015 | Modele noi

Opel Astra primeşte o nouă generaţie: primele imagini ale noului model

Opel a confirmat oficial debutul noii generaţii Astra la Salonul Auto de la Frankfurt, programat în toamna acestui an. Odată cu anunţul, nemţii au prezentat primele imagini ale prototipului lui Astra K.
Miercuri, 08 Aprilie 2015 | Modele noi

Opel Adam Rocks S: 150 CP pentru crossoverul german de clasă mini

Opel a anunţat o nouă versiune a lui Adam Rocks, echipată cu un motor de 150 CP. Aceasta preia partea mecanică de la Adam S şi poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 8.5 secunde.
Joi, 19 Martie 2015 | Modele noi

Opel Corsa primeşte o motorizare 1.4 Turbo de 150 CP

Opel a anunţat introducerea unei motorizări 1.4 Turbo de 150 CP în oferta Corsa. Varianta aceasta vine doar în compania a două niveluri de echipare şi poate fi comandată şi cu pachetul OPC.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Opel Corsa OPC: 207 CP pentru cel mai puternic model din segment

Opel a prezentat primele imagini şi informaţii ale noii generaţii Corsa OPC. Modelul are 207 CP şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 6.8 secunde.
Joi, 16 Octombrie 2014 | General

Opel Corsa a pozat pentru Karl Lagerfeld într-o şedinţă foto inedită

Celebrul fotograf şi creator de modă Karl Lagerfeld a fost invitat de Opel să realizeze o şedinţă foto inedită cu noul Corsa. Germanul şi-a folosit pisica birmaneză pe post de fotomodel pentru un pictorial cu detaliile noii subcompacte de la Opel.
Joi, 11 Septembrie 2014 | Modele noi

Opel Karl este confirmat oficial ca înlocuitor al lui Agila

Opel a anunţat astăzi denumirea înlocuitorului lui Agila. Dacă în Regatul Unit, marca soră Vauxhall a botezat "Viva" noua citadină, cei de la Opel vor folosi numele Karl. El este inspirat de primul fiu al fondatorului mărcii, care a purtat numele Carl.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 10 Septembrie 2014 | Modele noi

Opel Agila va primi un înlocuitor - primul teaser al viitorului MPV de oraş

Nemţii de la Opel vor lansa un model de oraş mai mic decât Corsa şi Adam. Pe piaţa din Regatul Unit, se va numi Viva, dar restul Europei îl va cunoaşte sub alt nume, care va fi anunţat mâine. Indiferent de denumire, el este bazat pe platforma viitorului Chevrolet Spark.
Joi, 07 August 2014 | PARIS 2014

Opel Zafira Tourer primeşte o versiune 1.6 CDTI ecoFLEX

Opel a introdus o nouă versiune de motorizare în gama Zafira Tourer, sub forma unui 1.6 CDTI de 120 CP. Acesta poartă sufixul ecoFLEX şi anunţă un consum mixt de 4.5 litri la sută.
Luni, 28 Iulie 2014 | Modele noi

Presa germană: Opel Corsa OPC vine în 2015 cu o versiune de 200 CP

Versiunea de performanţă a noii generaţii Opel Corsa va debuta în 2015, spun nemţii de la Auto Bild, iar modelul va fi mai puternic decât Ford Fiesta ST, fiind aşteptată o motorizarea 1.6 Turbo de 200 CP.
Marti, 24 Iunie 2014 | Modele noi

Opel Astra GTC primeşte motorizarea 1.6 CDTI de 136 CP

Opel a anunţat că va introduce motorizarea 1.6 CDTI de 136 CP şi în gama Astra GTC. În compania acestui motor şi a unei transmisii manuale, compacta accelerează de la 0 la 100 km/h în 10.2 secunde şi anunţă un consum mixt de 4.1 litri la sută.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Modele noi

Şeful Opel: "Adam va deveni o familie de modele"

Opel Adam ar putea da naştere unei familii de modele similară cu cea născută pe baza lui 500 în gama Fiat. Printre posibilităţi se numără şi o versiune coupe a lui Mokka al cărei design să fie inspirat de la Adam.
Joi, 05 Iunie 2014 | Modele noi

Opel prezintă primele imagini teaser ale viitorului Corsa

Opel a prezentat un set de imagini ale prototipului viitorului Corsa, model programat să ajungă pe piaţă în 2015.
Marti, 04 Februarie 2014 | Modele noi

Noile generaţii Opel Vivaro şi Renault Trafic, anunţate de două schiţe oficiale

Renault şi Opel vor colabora din nou pentru noile generaţii ale lui Vivaro şi Trafic. Partenerii au publicat două schiţe oficiale ale vehiculelor comerciale uşoare pe care le vor lansa în vară.
Joi, 30 Ianuarie 2014 | Modele noi

Opel Astra OPC Extreme anunţă cea mai performantă versiune a lui Astra din istorie

Opel va aduce la Geneva un studiu numit Astra OPC Extreme, care ne prezintă cea mai performantă versiune de stradă a lui Astra făcută vreodată. Modelul prefigurează o versiune de producţie, care va fi construită în serie limitată.

Tag-uri similare

Opel, Salon Auto, Geneva, Geneva 2010, poze Opel, Opel Geneva, Salonul Auto Genva
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru