Pret RCA

Joi, 04 August 2016 | Intern

În creştere, dar cu tendinţă de stabilizare: un român plăteşte în medie aproape 750 de lei pentru asigurarea RCA

Valorea medie a unei poliţe RCA a crescut la 747 de lei în primele 3 luni ale anului, însă există perspective ca suma să se plafoneze ca urmare a scăderii valorii daunelor.
Miercuri, 30 Martie 2016 | Intern

Să se modifice, dar să nu se schimbe nimic: posibilitatea plăţii lunare a RCA-ului a fost eliminată din noua lege a asigurărilor

Poliţele RCA vor putea fi încheiate tot pe 6 sau 12 luni, după ce companiile de asigurări au convins autorităţile să renunţe la posibilitatea plăţii lunare a primelor.
Marti, 23 Februarie 2016 | Intern

Proiect radical pentru asigurările RCA: franşiză, decontare directă şi contract cu plata în rate lunare

În curând ai putea fi nevoit să plăteşti o franşiză pentru asigurarea RCA, să-ţi primeşti banii pentru reparaţii prin decontare directă de la compania la care ai încheiat poliţa, dar şi să plăteşti valoarea primei în rate lunare, potrivit unui proiect de lege.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Intern

Societățile de asigurări: Polițele RCA se vor scumpi din 2016

Anul 2016 va aduce majorarea tarifelor RCA cu până la 15%, spun asiguratorii. Situația este cauzată atât de falimentul Astra, cât și de noile reglementări europene în domeniu.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Intern

ASF le va permite asiguratorilor să schimbe tarifele RCA de două ori pe an

Autoritatea de Supraveghere Financiară a revenit asupra unei decizii din 2014 şi le va permite asiguratorilor să modifice de două ori într-un an tarifele de primă ale poliţelor RCA.

Tag-uri similare

polite RCA, tarife RCA, ASF, pret RCA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru