Propuneri

Vineri, 02 Februarie 2018 | Industrie

Britanicii propun amenzi “nelimitate” și dosare penale pentru producătorii care manipulează testele emisiilor: “Faptele celor de la Volkswagen sunt inacceptabile”

Producătorii auto care manipulează rezultatele testelor privind emisiile motoarelor riscă amenzi “nelimitate” și deschiderea unor dosare penale, potrivit unui set de măsuri pregătit de guvernul britanic.
Duminica, 21 Ianuarie 2018 | Economic

Audi spune că ideile bune ale angajaților i-au adus economii de peste 100 de milioane de euro în 2017: 15.000 de sugestii au fost acceptate în total

Audi a anunțat că aproximativ 15.000 de sugestii din partea angajaților săi au fost acceptate și implementate în 2017, iar ideile bune ale acestora au produs economii de peste 100 de milioane de euro la bugetul companiei.
Luni, 04 Mai 2009 | General

Vaccineaza "animalele" din trafic la emisiunea Autoforum TV

Ziua Medicului Veterinar (16 mai) le da ocazia userilor Automarket sa vina cu propuneri legate de vaccinarea "animalelor" din trafic. Cele mai tari idei vor fi citite in cadrul emisiunii Autoforum, de pe Prima TV.
Joi, 08 Ianuarie 2009 | Formula 1

Mosley propune noi masuri pentru reducerea costurilor

Max Mosley propune standardizarea cutiilor de viteze si a departamentelor de aerodinamica pentru a reduce si mai mult costurile in F1.

Tag-uri similare

Romania, FOTA, Montezemolo, cost, trafic, Mosley, Automarket, propuneri, Autoforum
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru