Vaccineaza "animalele" din trafic la emisiunea Autoforum TV

De Automarket
Publicat Luni, 04.05.2009
Ziua Medicului Veterinar (16 mai) le da ocazia userilor Automarket sa vina cu propuneri legate de vaccinarea "animalelor" din trafic. Cele mai tari idei vor fi citite in cadrul emisiunii Autoforum, de pe Prima TV.

Automarket si emisiunea Autoforum TV (Prima TV) va propun un subiect de discutie interesant: vaccinarea animalelor din trafic. In data in care in Romania se va sarbatori Ziua Medicului Veterinar (16 mai), voi puteti sa veniti cu propuneri vizavi de metodele de eradicare a "jmecherilor" din traficul de pe la noi.

Propunerile vin ca o completare a campaniei "bizonilor" din trafic, initiata de prietenii nostri de la Top Gear, si are rolul de a scoate in fata problemele cu care se confrunta traficul din orasele si de pe soselele din Romania.

Daca vrei ca propunerile tale sa aiba importanta si crezi ca ai o idee buna despre cum ar putea sa dispara animalele din trafic, acceseaza sectiunea de comentarii si propune. Autoforum va asculta, va filtra si va da pe post cele mai tari propuneri ale userilor Automarket. Sambata, 16 mai, la ora 11:30.

 

 

Comentarii (9)

  • Sa-mi iau pusca?!
    De ce trebuie sa fac eu ceva impotriva animalelor din trafic? Nu mai e "melitie"? Nu mai "e" tablagii? Cred ca asta inseamna sa ma cobor la nivelul bizonilor.
    0 0
  • repeat
    cum am zis si pe blog, voi lua o dacie din '85, schimb bara din fata cu un segment de cale ferata, o ranforsez pana ajung la 4 tone, ii fac asigurare, dupa care intru in toti cretinii care au impresia ca cele 4 becuri galbene sunt decorative, sau ii spulber pe cei care imi taie calea.Si ma gandesc serios sa fac asta, inspirat fiind din cursele autorally de la noi, sau destruction derby de la americani.

    Anunt:cumpar dacie 1310 pana in 87 cu acte in regula.Nu ma intereseaza starea caroseriei.
    0 0
  • Vasile
    @mowgli
    Si daca faci ce ai scris cu ce esti mai bun? Probabil te transformi intr-un bizon (hihihi). Ideea e ca daca vrem sa ne ferim de "porecla" asta de "bizon", sau "Animal" in trafic, trebuie sa ne aratam cei 7 ani de acasa in fata lor.

    NU prea cred ca putem eradica bizoneria din trafic. Ce sa facem? Pe astia ii avem. Altceva mai bun nu este.
    0 0
  • @vasile
    clar nu putem eradica asa ceva.ei trebuie sa se schimbe, nu noi sa ii schimbam.bineinteles ca am facut o gluma, dar sincer asta ar merita, sa scoata din buzunar zeci de milioane pentru reparatii din prostia lor, sa vezi cum semnalizeaza, si cu becuri si cu maini si cu bastoane luminoase, cu tot ce apuca.Ca idee o oglinda de bmw costa 12 milioane, ia sa vedem, dupa ce "confisc" un suvenir si ii fac masina mai aerodinamica, oare mai merge pe mijlocul drumului?
    0 0
  • cei ca VASILE si COCAPPZ
    sunt caracteristici pentru lipsa de atitudine de orice fel si sunt foarte multi in componenta poporului roman de aceea suntem si noi ca popor caracterizati ,,curve'' ,,indolenti '' ,,parsivi'' etc

    mowgli ,la faza asta sunt de acord frate cu tine si te ajut sa sudezi bara
    1 0
  • Vasile
    @dogy
    Nu poti sa iti faci tu justitia ta. Suntem un stat de drept si democrat (cel putin pe hartie) si nu ne putem face dreptate singuri. Asta nu inseamna ca sunt de acord cu ce se intampla si in trafic si in tara asta. Intr-adevar, noi, ca si oameni de rand putem lua ceva atitudine, dar, marile schimbari trebuie sa se faca de sus, de la alesii poporului. Ce crezi, ca nemtii si ceilalti europeni au fost asa de bine civilizati pe vremuri? Pai, nene, prin amenzi usturatoare si prin echipaje de la rutiera pe drum se poate face ceva. Nu prin masini de politie ascunse prin tufisuri ca sa te taxeze la cea mai mica abatere. Defapt, daca stai sa studiezi foarte bine codul rutier o sa constati ca nu se poate aplica in totalitate in Romania in conditiile actuale.

    @mowgli
    Am gustat gluma ta si replica mea a fost tot pe un ton de gluma. Uneori iti dau dreptate si imi vine sa ii iau nu numai oglinda ci si daca se poate organul cu care gandeste, dar, nu e o solutie.
    0 1
  • ce face politia?
    Ceea ce lipseste este o educatie rutiera.
    Si educatia se face doar cu parul, respectiv amenda.
    In alte tari, s-a ajuns la o asemenea educatie doar din cauza amendarii aspre a celor care au incalcat legea, mergand pana la a anula carnetul sau a confisca numerele de pe masina.
    Eu de ani buni nu am mai vazut o masina de la circulatie patruland pe strazi. Tot ceea ce fac este sa stea la panda cu radare dupa tufisuri. Si nici acolo nu o mai fac asa de des.
    In conditiile date, fiecare face ce vrea convins ca nu i se intampla nimic.
    0 0
  • Vor veni mereu altii...
    Stiti care e problema? Pur si simplu oamenilor nu le pasa... Ce daca e o artera aglomerata cu doar o banda si un pic pe sens? El se va opri paralel si va pune avaria desi la 3 masini mai in fata e un loc de parcare. Ce daca abia se gasesc locrui de parcare in Bucuresti? Berbecul nostru semievoluat, va parca ostentativ pe 2 locuri chair daca are o masinuta de clasa mica. Oamenii cred ca daca au trecut de la vehcea Dacie la orice, li se cuvine totul. Fiecare se simte mai sus, fiecare vede ca a crescut si se crede mai tare decat era ieri. Asa ca reactioneaza, se umfla in pene si schimba benzile fara sa semnalizeze pentru ca semnalizatul il practica doar incepatorii iar el/ea...e la categoria expert. Crezi ca cei care merg cu proiectoarele aprinse ziua sau noaptea cand e senin cu stopul de ceata aprins au ceata in creier? E posibil sa fie aburiti de ceva. Crezi ca cei care merg cu 70km/h pe banda a II-a in afara orasului si nu renunta la ea vor ceva de la tine? Oare ce le lipseste lor cu adevarat de au ajuns sa se poarte asa? Creirul e posibil sa se fi netezit mult. Isi iau prea multi carnet iar politia nu urmareste traficul, se multumeste sa trimita doar amenzi de viteza.
    Sa le ridicam un stergator, sa le punem in geam o hartie cu "Parchezi ca naiba!", sa le dam oglinda peste cap? Vor veni mereu altii si altii si veti vedea ca vor fi tot mai multi.
    Ocoliti aceste vietati, nu va enervati, sanatatea mai de pret si un animal care e pe moarte nu ai cum sa il educi ;)
    0 0
  • vasile
    daca-mi justifici cu replica ,,tara democratice ce putin pe hartie '' inseamna ca traiesti in benzi desenate fratele meu dintr-o alta mama..........si eu am spus despre atitudine ca sunt de acord nu ca fac ,as face sau am facut treaba asta sfatosule
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru