R8 facelift

Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Audi e-tron GTR ar putea înlocui în gamă actualul R8: viitorul model electric va avea aproximativ 670 CP și autonomie de peste 480 de kilometri

Audi R8 nu va primi o generație nouă, dar surse apropiate companiei spun că sportivul din gama nemților va fi înlocuit cu un supercar electric capabil să ofere aproximativ 670 CP. Noul model ar urma să fie "botezat" e-tron GTR, iar acumulatorii de tip solid-state promit o autonomie de peste 480 de kilometri.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Modele noi

Audi R8 facelift, poze și detalii oficiale: modificări estetice minore, îmbunătățiri la nivelul suspensiei și motoare mai puternice

Audi a publicat primele imagini și detalii referitoare la R8 facelift. Modelul producătorului german a primit câteva modificări estetice, îmbunătățiri la nivelul suspensiilor și motoare mai puternice. Vârful de gamă produce acum 620 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3.1 secunde.
Marti, 23 Octombrie 2018 | Modele noi

Audi R8 facelift, anticipat de un teaser: sportiva va avea grila mai lată și prize de aer modificate

Audi a publicat un teaser care anticipează prezentarea lui R8 facelift, iar sportiva va beneficia de o grilă mai lată și modificări la prizele de aer.
Miercuri, 25 Iulie 2012 | Modele noi

Audi R8 facelift, primele imagini şi informaţii

Audi R8 a primit un facelift, care include o transmisie revizuită pentru versiunea V10, blocuri optice cu LED-uri oferite standard şi alte modificări subtile.
Joi, 25 August 2011 | Autoipoteze

Ipoteze: prima imagine cu Audi R8 facelift?

Publicaţia online Fourtitude a dezvăluit o fotografie care pare să reprezinte un viitor facelift al lui R8. Schimbările estetice sunt radicale.

Tag-uri similare

Audi, Audi R8, R8 facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru